Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Félhomály

Half Light

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2006. január 19.
Magyarországi DVD premier: 2006. április 26.

A rejtélyes történetek sikeres írója, Rachel Carlson (Demi Moore) teljesen kétségbeesik, amikor imádott fia, a hétéves Thomas (Beans Balawi) a Primrose Hill-i házuk mögötti csatornába fullad. Egy évvel később, bár rekordösszegű előleget ajánlanak következő könyvéért, még mindig olyan lelkiállapotban van, hogy képtelen írni.

Házassága is romokban hever, szerkesztő és ambiciózus író férje, Brian (Henry Ian Cusick) válni akar. Legjobb barátnője, Sharon (Kate Isitt) kibérel számára egy elhagyott helyen lévő villát a skót felföldön lévő Ingonish Cove falucskában. Amint Rachel beilleszkedik a barátságos település életébe, fokozatosan összebarátkozik Angus McCulloch-hal (Hans Matheson), aki a világítótornyot kezeli, és a bérelt villa közelében található magányos szigeten lakik és dolgozik.

Rachel már kezdi megtalálni régi önmagát, ám ekkor kísérteties üzeneteket kezd kapni halott fiától, aki valami veszélyre figyelmezteti. Az asszony nem biztos benne, hogy az üzenetek valódiak-e vagy tényleg elvesztette a józan eszét, mindenesetre olyan helyzetbe kerül, ahol őrület, gyilkosság és természetfeletti uralkodik.

Craig Rosenberg (Az utolsó gyémántrablás forgatókönyvírója) hitchcocki thrillerében a régen látott Demi Moore mozifilmes visszatérését üdvözölhetjük.

Rendezte:
Craig Rosenberg

Forgatókönyv:
Craig Rosenberg

Operatőr:
Ashley Rowe

Zene:
Brett Rosenberg

Szereplők:
Demi Moore, Hans Matheson, Henry Ian Cusick, James Cosmo, Therese Bradley

Műfaj:
thriller

Játékidő:
102 perc

Ország:
Nagy-Britannia / Németország

Gyártó:
Lakeshore Entertainment

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek