Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Felhangolva

Get Him to the Greek

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2010. június 4.
Magyarországi DVD premier: 2010. december 9.

A 23 éves Aaron Greenberg (Jonah Hill) túlzott mértékben hajszolja álmai munkáját, ezért éppen kapóra jön neki egy karrierépítő megbízatás. A küldetése pedig így szól: repüljön Londonba, és kísérjen egy 100 millió dolláros koncertturné első állomásaként egy rocksztárt a Los Angeles-i Görög Színházba. A megbízatáshoz figyelmeztetés is jár: ha cserbenhagyja őt, saját maga ellen hívja ki a sorsot.

A brit rock-isten, Aldous Snow (Russell Brand) egyszerre briliáns zenész és szexmániától fűtött partiarc. Belefáradván a rutinba és a pénzbe, a zenei frontember manapság inkább az élet értelmét keresi. De ez persze nem jelenti azt, hogy kihagyna jó pár kecsegtető tivornyát addig is, amíg meg nem találja azt.

Ám amint megkezdődik a visszaszámlálás a koncertek kezdetéig, Aaron lesz az a navigátor, aki keresztülvezeti Aldous-t London kábítószeres aknamezőin, a New York-i bunyókon és a Las Vegas-i táncosnők tengerén, hogy végül épségben, és ami fontosabb, feltűnés nélkül szállítsa le a rocksztárt a görögöknek.

Nicholas Stoller (a Lepattintva rendezője, Az igenember forgatókönyvírója) vígjátéka nem mindennapi szituációkba sodorja főhőseit.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Nicholas Stoller

Forgatókönyv:
Nicholas Stoller

Operatőr:
Robert D. Yeoman

Vágó:
William Kerr, Michael L. Sale

Zene:
Lyle Workman

Szereplők:
Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne, Sean Combs, Elisabeth Moss, Kali Hawk, Colm Meaney, Sean 'P. Diddy' Combs

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
109 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek