Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Fej vagy írás

Nem láttuk.
40% / 1 olvasó
Magyarországi premier: 2005. november 10.

Mit tehet egy nagyon félénk és nagyon szegény egyetemista (Keller János), ha történetesen szerelmes egy megközelíthetetlen topmodellbe (Görög Zita)? Tulajdonképpen semmit.

De ha a tandíját egy elegáns szálloda mosogatófiújaként teremti elő, akkor alkalomadtán, még ha a távolról is, de találkozhat az imádott nővel. Persze, ha az imádott nő a szálloda parkolójában még el is gázolja rajongóját, és a botrányt elkerülendő a saját lakására cipeli, igazából minden lehetséges.

A probléma csak az, hogy a kényszerű idillt a fiú legjobb barátja (Varju Kálmán) titokban lefotózza, és a képeket eladja egy bulvárújságnak. A skandalumnak egyedül a lány menedzsere - egy személyben csalfa szerelme - (Pindroch Csaba) örül, hiszen a botrány jót tesz az üzletnek. A látszatot azonban a hírekre éhes sajtó miatt mindenáron fent kell tartani, és a címlaplánynak végig kell játszania, hogy a szerelme egy egyszerű egyetemista.

Az érzelmeknek azonban nehéz sokáig parancsolni. Előbb-utóbb egy topmodellnek is el kell döntenie, mi a fontosabb: a karrier vagy a szerelem. Mielőtt még túl késő lenne.

Rendezte:
Lengyel Andor

Forgatókönyv:
Schilling Zoltán

Operatőr:
Vermes Iván

Vágó:
Kertai Gábor

Szereplők:
Görög Zita, Keller János, Varju Kálmán, Pindroch Csaba, Tahi Tóth László, Havas Henrik, Lipcsei Betta

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
90 perc

Ország:
Magyarország

Gyártó:
Analog Artists

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek