Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Fedőneve: Pipő

Happily N'Ever After

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2007. január 5.
Magyarországi premier: 2007. május 10.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Meseország, ahol minden klappolt: Hamupipőke a bálban ropta, Piroska a kosárkáját markolta, Csipkerózsika meg készült a kiadós szunyára.

Akár ide is biggyeszthetnénk, hogy “Itt a vége, fuss el véle!”, igen ám, de Meseország nagy varázslója szabadságra megy, s két helyettesére, Munkra és Mambóra bízza a Jó és Rossz örök egyensúlyának betartását, a két ügyefogyott segéd pedig elkövet egy óriási bakit, aminek az lesz a vége, hogy Haumpipőke gonosz mostohája, Frieda átveszi az irányítást. Nem kisebb dolgot akar, mint meghódítani Meseországot, s átírni az összes sztori végét: győzzenek a rosszak!

Hamupipőke (barátainak csak Pipő) ezt nem nézheti tétlenül, hisz hiába is várná, hogy a szép szőke herceg eljöjjön érte fehér lován, ha Friedának más tervei vannak. Felkerekedik hát és barátjával, Rickkel, valamint törpékből és tündérekből álló szokatlan kompániájával szembeszáll Friedával, hogy visszaállítsa az egyensúlyt a Rossz és Jó között. Vajh sikerül-e megmentenie Meseországot és megtalálnia az igaz szerelmet ott, ahol legkevésbé remélné?

Nagyok és kicsik egyaránt garantáltan szórakoznak ezen a “mi lett volna, ha” animáción!

Rendezte:
Paul J. Bolger, Yvette Kaplan

Forgatókönyv:
Douglas Langdale, Robert Moreland

Operatőr:
David Dulac

Vágó:
Ringo Waldenburger

Zene:
Paul Buckley

Eredeti hangok:
Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr., Wallace Chawn, Andy Dick, George Carlin, Sigourney Weaver, Patrick Warburton, Tom Kenny, Jon Polito

Műfaj:
animációs, családi, vígjáték

Játékidő:
87 perc

Ország:
USA / Németország

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek