Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Fecsegő tipegők - A vadon szaga

Rugrats Go Wild

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2003. június 13.

Mindig biztos siker, ha a népszerű Nickelodeon bájos és vicces rajzfilmsorozataiból egész estés mozifilm készül. Most nagy az esély arra, hogy dupla sikernek örvendhetünk, ugyanis az új Nickelodeon mozi a csatorna két legnépszerűbb sorozatának (Fecsegő tipegők, Thornberry-család) szereplőit hozza össze egyetlen filmben!

A Fecsegő tipegők szüleikkel nyaralni indulnak, de az óceánjáró hajójuk nem bírja a megpróbáltatásokat, így hamarosan az egész fecsegő és tipegő kompánia hajótörést szenved egy szigeten. A vadállatoktól csak úgy nyüzsgő környéken nem érzik túl nagy biztonságban magukat, de amikor kiderül, hogy a híres felfedező és tévés személyiség, Sir Nigel Thornberry is a szigeten tartózkodik családjával, kis barátaink is megnyugszanak.

De nem tart sokáig a nyugalmuk, ugyanis egy hatalmas kókuszdió Sir Nigel kókuszán landol, és a zseniális felfedező pillanatok alatt elfelejti minden tudását. Még szerencse, hogy lánya, Eliza is a szigeten tartózkodik, és jól elboldogul a környéken - lévén ért az állatok nyelvén!

Rendezte:
Norton Virgien és John Eng

Eredeti hangok:
(eredeti hangok) Jodi Carlisle, Christine Cavanaugh, Lacey Chabert, Melanie Chartoff, Cheryl Chase, Tim Curry, Elizabeth Daily, Flea, Danielle Harris, Tom Kane, Bruce Willis, LL Cool J

Műfaj:
rajzfilm, családi

Játékidő:
77 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Paramount Pictures

Hazai moziforgalmazó:
Universal

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek