Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Faterok motoron

Wild Hogs

Nem láttuk.
70% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2007. március 2.
Magyarországi premier: 2007. április 19.

Woody (John Travolta), Doug (Tim Allen), Bobby (Martin Lawrence) és Dudley (William H. Macy) négy sikeres, középkorú külvárosi férfi; akiket sikerességük ellenére rettentően frusztrálnak a mindennapi élet apróbb-nagyobb bosszúságai.

Mindig is az volt a nagy közös álmuk, hogy motoros bandát alapítanak, és együtt róják majd az országutakat. Némi tanakodás után végül úgy döntenek, hogy a biztonságos életet maguk mögött hagyva elindulnak a nagy kalandra. Beröffentik a Harley-kat, felkapják a bőrjakókat, és jöhet a mehet!

Aztán a mókának hamarosan vége szakad: a “fantasztikus négyes” pihenőt tart egy kis új-mexikói bárban, ahol egy igazi motoros bandával akadnak össze, a Del Fuegos-szal. A Del Fuegos vezérbikája, Jack (Ray Liotta) elhatározza, hogy “szórakozik” egy kicsit hőseinkkel. A négy barátnak sürgősen ki kell találnia valamit, hogy megmeneküljön ebből az igencsak kellemetlen helyzetből…

A levitézlett sztárok valóságos parádéját hozó filmből szinte csak Eddie Murphy hiányzik; na meg Csoki bácsi csatakiáltása: Ízirájder, öcsém, ízirájder!

Rendezte:
Walt Becker

Forgatókönyv:
Brad Copeland

Operatőr:
Robbie Greenberg

Vágó:
Christopher Greenbury

Zene:
Teddy Castellucci

Szereplők:
John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence, William H. Macy, Ray Liotta, Marisa Tomei, Jill Hennessy, M.C. Gainey, John C. McGinley, Stephen Tobolowsky

Műfaj:
vígjáték, kaland

Játékidő:
100 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Tollin/Robbins Productions / Touchstone Pictures

Hazai moziforgalmazó:
Forum Hungary

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek