Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Farkasember

The Wolfman

50% / 3 szerkesztő
47% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2010. február 12.
Magyarországi premier: 2010. február 11.
Magyarországi DVD premier: 2010. június 24.

Lawrence Talbot (Benicio Del Toro), a belső démonaival küzdő nemes visszatér a családi birtokra, miután megtudja, hogy fivére eltűnt. Ott újra találkozik tőle elhidegült apjával (Anthony Hopkins), és útnak indul, hogy megkeresse testvérét - s hogy szembesüljön szörnyű végzetével.

Talbot gyerekkora azon az éjszakán ért véget, amikor az anyja meghalt. Miután maga mögött hagyta Blackmoor álmos kis viktoriánus faluját, évtizedeken keresztül próbált kigyógyulni az ott szerzett sebekből, de főleg felejteni. Ám mikor szeretett fivére menyasszonya, Gwen Conliffe (Emily Blunt) azzal keresi fel, hogy segítsen neki megtalálni eltűnt szerelmét, Talbot hazatér, hogy részt vegyen a keresésben.

Megtudja, hogy egy állati erejű, kielégíthetetlenül vérszomjas lény szedi áldozatait a faluban - és azt is, hogy a Scotland Yard egy felettébb gyanús, Aberline (Hugo Weaving) nevű nyomozót küldött Blackmoorba az ügy kivizsgálására.

Miközben Talbot megpróbálja kideríteni, mi az igazság, tudomást szerez egy ősi átokról, amely teliholdkor vérfarkassá változtatja azokat, akiket a szörnyeteg megharapott. Ha véget akar vetni a mészárlásnak, és meg akarja védeni a nőt, akibe beleszeretett, Talbotnak el kell pusztítania a Blackmoor környéki erdőkben ólálkodó teremtményt. A szörny azonban megharapja, és zaklatott múltú hősünk olyan pusztító ösztönöket fedez fel magában, amelyek addig legsötétebb rémalmaiban sem bukkantak elő...

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Durucz Dávid

Rendezte:
Joe Johnston

Forgatókönyv:
Andrew Kevin Walker és David Self

Operatőr:
Shelly Johnson

Vágó:
Dennis Virkler

Zene:
Danny Elfman

Szereplők:
Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Hugo Weaving, Art Malik

Műfaj:
akció, horror

Játékidő:
126 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek