Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Exférj újratöltve

The Bounty Hunter

60% / 1 szerkesztő
30% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2010. március 19.
Magyarországi premier: 2010. április 1.

Milo (Gerard Butler) fejvadász. Felkutat és elkap bárkit, aki csupán azért fizette ki az óvadékát, hogy utána megszökhessen a bíróság elől. Új munkája igazán felvillanyozza, mikor kiderül, hogy a következő ügyében saját ex-feleségét, Nicole-t (Jennifer Aniston) kell fülön csípnie, akivel azonban soha, semmi sem egyszerű.

Az újságíró Nicole rábeszéli volt férjét, hogy adjon neki egérutat, mert éppen egy eltussolt gyilkosság ügyében nyomoz. Mire Milo rájön, hogy átverték, addigra még jó párszor megtévesztik, és még az sem nagyon vigasztalja, hogy néha ő is túljár egykori asszonykája eszén. Közben persze menekülniük kell a bérgyilkosok, a korrupt zsaruk és a gengszterek hada elől… méghozzá együtt.

Jennifer Aniston (Derült égből szerelem) ezúttal a sármos Gerard Butler (A csúf igazság, Gamer - Játék a végsőkig, P.S. I Love You) oldalán komédiázik Andy Tennant, a Mindenütt nő és A randiguru rendezőjének legújabb filmjében, amely egy fordulatokkal és poénokkal teli, igazi romantikus road-movie.

Rendezte:
Andy Tennant

Forgatókönyv:
Sarah Thorp

Operatőr:
Oliver Bokelberg

Vágó:
Troy Takaki

Szereplők:
Gerad Butler, Jennifer Aniston, Christine Baranski, Natalie Morales, Jason Sudeikis, Peter Greene, Cathy Moriarty

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Ország:
USA

Gyártó:
Sony Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek