Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Elhurcolva

Abduction

Nem láttuk.
20% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2011. szeptember 23.
Magyarországi premier: 2011. szeptember 22.

Amióta csak az eszét tudja, Nathan Harper-ben (Taylor Lautner) ott motoszkál az a megmagyarázhatatlan érzés, hogy ő valaki másnak az életét éli. Amikor rábukkan egy gyerekkori fotóra saját magáról az eltűnt személyek honlapján, Nathan legsötétebb félelmei válnak valóra. Kénytelen ráébredni, hogy akiket eddig a szüleinek hitt, nem a sajátjai, és hogy a teljes élete egy óriási hazugság, amelyet annak érdekében alakítottak ki a messzemenőkig aprólékosan, hogy valami titokzatos és veszélyes dolgot leplezzen el.

Amint Nathan darabról darabra kezdi el összerakni valódi kilétét, azonnal kiképzett gyilkosok célpontjává válik, arra kényszerítvén őt, hogy az egyetlen személyhez forduljon segítségért, akiben bízik: a szomszéd lányhoz, Karen-hez (Lily Collins). Nathan és Karen közös menekülésében minden másodperc számít, hogy elkerüljék az életükre törő merénylők, szövetségi ügynökök és kommandósok seregeit. Ám ahogyan Nathan-ékhez egyre közelebb kerülnek az ellenségeik, a fiú rájön, hogy az egyetlen útja a túlélésre - valamint hogy megoldja saját létének rejtélyét -, ha szembefordul az őket üldözőkkel, és a saját kezébe veszi a sorsát.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
John Singleton

Forgatókönyv:
Shawn Christensen

Operatőr:
Peter Menzies Jr.

Vágó:
Bruce Cannon

Zene:
Ed Shearmur

Szereplők:
Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Jason Isaacs, Maria Bello, Michael Nyqvist, Sigourney Weaver, Antonique Smith

Műfaj:
akció, dráma

Ország:
USA

Gyártó:
Gotham Group, Lionsgate, Quick Six Entertainment, Tailor Made, Vertigo Entertainment

Hazai moziforgalmazó:
Fórum Hungary

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek