Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Egy fiúról

About A Boy

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2002. április 26.
Magyarországi premier: 2002. szeptember 26.
Magyarországi DVD premier: 2003. március 26.

Will (Hugh Grant) egy gyógyíthatatlanul menő 38 éves londoni fickó. Gazdag, nőtlen, gyermektelen, és egész nap semmi más dolga, mint hogy laza legyen, kerülje a felelősséget � és csajozzon. Egy egyedülálló anyával kialakított futó viszonya után rájön, hogy fektethető nők felhajtására remek terep a magányos szülők klubja.

Nosza, ki is talál hamarjában magának egy Ned nevű kisgyereket, a róla szóló mesékkel felfegyverkezve csatlakozik a helyi klubhoz, és minden szépen halad afelé, hogy elcsábítsa az egyik anyát, Susie-t, amikor becsöppen az életébe a lány barátnőjének fia, Marcus.

Marcus (Nicholas Hoult) fura 12 éves srác, akinek zűrjei vannak otthon és az iskolában egyaránt. Anyja, Fiona hippi és depressziós, a suliban pedig a menőbb gyerekek halálra szekálják a fiút, mert más, mint a többiek. Aznap, mikor Will és Marcus először találkoznak, Fiona öngyilkosságot kísérel meg, és noha Will csak véletlenül épp ott van, Marcus benne látja a megoldást a gondjaikra�

Ez a rendkívül mulatságos, fantasztikusan megejtő és meghatóan emberi vígjáték Nick Hornby nagysikerű, 1998-as regényéből készült, mely csak Nagy-Britanniában több mint egy millió példányban kelt el, és vezette a brit bestseller listákat.

Rendezte:
Chris Weitz és Paul Weitz

Forgatókönyv:
Nick Hornby regényéből: Peter Hedges, Chris Weitz és Paul Weitz

Operatőr:
Remi Adefarasin

Vágó:
Nick Moore

Zene:
Damon Gough (Badly Drawn Boy)

Szereplők:
Hugh Grant, Toni Collette, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Sharon Small

Műfaj:
vígjáték, dráma

Játékidő:
101 perc

Ország:
Nagy-Britannia / USA

Gyártó:
Universal Pictures

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek