Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Egy bébiszitter naplója

The Nanny Diaries

70% / 1 szerkesztő
20% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2007. szeptember 7.
Magyarországi premier: 2008. március 6.

Miután elvégezte az egyetemet, Annie Braddocknak (Scarlett Johansson) sürgősen pénzre van szüksége, ezért dadának jelentkezik egy újsághirdetésben. Hamarosan rámosolyog a szerencse, két potenciális munkaadó képében. Mr. (Paul Giamatti) és Mrs. X (Laura Linney), a jómódú new jersey-i házaspár Grayer nevű négyéves kisfiuk mellé keres valakit.

Annie munkáscsaládból származik, anyja (Donna Murphy) mégis arról álmodozik, hogy kislányából egyszer megbecsült üzletasszony lesz. Annie-t viszont sokkal jobban vonzza az antropológai karrier lehetősége. Aztán a váratlan esély, hogy a város társadalmi elitjéhez tartozóknak dolgozzon, hirtelen egészen remek alternatívának tűnik a számára. Már ezelőtt is babysitterkedett, de fogalma sincs, mire vállalkozik, mikor elfogadja az állást.

Mrs. X-ről kiderül, maga a „Pradába bújt ördög”: elkényeztetett feleség, akinek egyre botrányosabb követelései lassan, de biztosan agyonnyomják Annie-t. Mindennek tetejébe Mr. X sosincs otthon, így a dada munkaadói omladozó házasságának kellős közepén találja magát.

Az elkövetkező kilenc őrjítő hónapban Annie-nek egy zsonglőr ügyességére lesz szüksége, hogy boldogulni tudjon a házaspárral, problémáikkal, kisfiukkal, és egy új szerelemmel (Chris Evans)...

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: nickysantoro

Rendezte:
Shari Springer Berman, Robert Pulcini

Forgatókönyv:
Emma McLaughlin és Nicola Kraus regénye alapján: Shari Springer Berman, Robert Pulcini

Operatőr:
Terry Stacei

Vágó:
Robert Pulcini

Zene:
Mark Suozzo

Szereplők:
Scarlett Johansson, Laura Linney, Chris Evans, Paul Giamatti, Alicia Keys, Donna Murphy

Műfaj:
romantikus vígjáték

Játékidő:
106 perc

Ország:
USA

Gyártó:
The Weinstein Company

Hazai moziforgalmazó:
Budapest Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek