Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Ébredj velünk

Morning Glory

63% / 3 szerkesztő
63% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2010. november 20.
Magyarországi premier: 2011. március 24.

Amikor a keményen dolgozó TV producert, Becky Fuller-t (Rachel McAdams) kirúgják a helyi híradóból, a karrierje kezd olyan siralmasan festeni, mint szánalmas szerelmi élete. Állást kap a “Pirkadat”-nál, a legutolsó helyen álló reggeli híradónál, és úgy dönt, feltámasztja a haldokló műsort azzal, hogy beszervezi a legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroy-t (Harrison Ford).

Sajnos azonban Pomeroy nem hajlandó olyan szokásos reggeli műsorszámokkal foglalkozni, mint a celeb pletykák, időjárás, divat vagy főzőcske. És főleg nem hajlandó együtt dolgozni műsorvezető társával, Colleen Peck-kel (Diane Keaton), az egykori szépségkirálynővel és régi reggeli műsoros szakmabelivel, aki viszont imádja az ilyesféle híreket.

Miközben Mike és Colleen összecsapnak - először a kulisszák mögött, később már élő adásban is -, Becky Adam Bennett (Patrick Wilson) társproducer iránt érzett bimbózó szerelme is kezd szárba szökkenni, így Becky hamarosan azon kapja magát, hogy kétségbeesetten küzd, hogy megmentse kapcsolatát, jó hírét, állását, és magát a műsort is.

Rendezte:
Roger Michell

Forgatókönyv:
Aline Brosh McKenna

Operatőr:
Alwin H. Kuchler

Vágó:
Daniel Farrell, Nick Moore, Steven Weisberg

Zene:
David Arnold

Szereplők:
Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, Patrick Wilson, Jeff Goldblum, Vanessa Aspillaga, 50 Cent, John Pankow

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
102 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Bad Robot

Hazai moziforgalmazó:
UIP-Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek