Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Durr, durr és csók

Kiss Kiss, Bang Bang

Nem láttuk.
60% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2005. szeptember 14.
Magyarországi premier: 2005. december 29.
Magyarországi DVD premier: 2006. május 23.

Vannak örök balekok. Harry (Robert Downey Jr.) jó szándékú srác, kisstílű tolvaj és felelőtlen, de optimista szélhámos, valahogy mégsem sikerül neki soha semmi. Karácsony után betör egy játékboltba, és megszólal a riasztó. Menekülnie kell, ő pedig végső kétségbeesésében egy színész-meghallgatáson bújik el.

Mire felocsúdna, már Hollywoodban van: detektívet kell majd játszania, és hogy felkészüljön a szerepére, egy macsó magándetektív (Val Kilmer) gondjaira bízzák. A detektív persze utálja új munkáját. Elvégre ő kemény, szűkszavú, megvesztegethetetlen… és meleg.

Gyűlölet ez első látásra, de még csak a kezdet: hamarosan feltűnik a színen egy sikerre éhes színésznő (Michelle Monaghan), akinek a nyomában hullák, holttestek és tetemek jelennek meg, bármerre jár, családi titkok lepleződnek le, nő a káosz, és aki csak találkozik vele, életveszélybe kerül. Aztán vagy meghal, vagy megcsókolják. Esetleg mind a kettő.

Rendezte:
Shane Black

Forgatókönyv:
Shane Black

Operatőr:
Michael Barrett

Vágó:
Jim Page

Zene:
John Ottman

Szereplők:
Val Kilmer, Robert Downey Jr., Michelle Monaghan, Corbin Bernsen, Larry Miller, Shannyn Sossamon

Műfaj:
krimi, vígjáték

Játékidő:
103 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros., Silver Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Olórin kritikája
2006. január 5.

"Nő, fegyverek, hullák, akció és humor minden mennyiségben. Shane Black hű maradt önmagához, és lazán, magabiztosan, az erőltetettség görcse nélkül szállította az év legfrissebb felnőtt komédiáját, mely igazi gyöngyszem az egy kaptafára készült romantikus- és tinivígjátékok végtelenül unalmas tengerében – meg egyébként is."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek