Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Álmok otthona

Dream House

43% / 3 szerkesztő
20% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2011. szeptember 30.
Magyarországi premier: 2011. október 6.

A sikeres könyvszerkesztő és író Will Atenton (Daniel Craig) otthagyja a munkáját, és feleségével, Libby-vel (Rachel Weisz), valamint két lányával egy különös New England-i kisvárosba költözik. Ám ahogy nekilátnak berendezkedni új életükbe, döbbenten fedezik fel, hogy új otthonuk egykor egy anyát és gyermekét áldozatul hozó gyilkosság helyszíne volt, amelyről az egész város meggyőződve hiszi, hogy a brutális tettet az esetet túlélő apa követte el.

Amikor Will nekiáll utánajárni a tragédiának, az egyetlen nyommal a szomszéd Ann Paterson (Naomi Watts) szolgálhat, aki meglehetősen közel állt a meggyilkolt családhoz. Ahogyan Will mozaikról mozaikra kezdi el összeilleszteni a nyomasztó eseménydarabkákat, döbbenten ébred rá arra, hogy a ház egyetlen túlélője, az apa nem más, mint ő maga. Menekülésként felépített álomvilága azonnal összeomlik, de addig nem nyerhet megnyugvást, amíg fényt nem derít arra, ki gyilkolta meg valójában a feleségét és két kislányát.

Jim Sheridan (Testvérek, Pénzed vagy életed) pszicho-thrillere egyszerre utazás a lélek legmélyére, és csavarosan rettenetes túlélési hajsza a borzasztóan nyomasztó kulisszák között.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Jim Sheridan

Forgatókönyv:
David Loucka

Operatőr:
Caleb Deschanel

Vágó:
Glen Scantlebury, Barbara Tulliver

Zene:
John Debney

Szereplők:
Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts, Csókás Márton, Claire Geare, Taylor Geare, Rachel G. Fox, Mark Wilson, Jonathan Potts, Lynne Griffin

Műfaj:
thriller

Ország:
USA

Gyártó:
Morgan Creek Productions, Cliffjack Motion Pictures

Hazai moziforgalmazó:
Budapest Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek