Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Dögölj meg, John Tucker!

John Tucker Must Die

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2006. július 28.
Magyarországi premier: 2006. október 19.

Ha volnának istenek, ők is ilyenek szeretnének lenni. John Tucker (Jesse Metcalfe) kidolgozott izmai és poénjai az egész gimnázium sztárjává teszik a srácot. Ő a kosárcsapat kapitánya, sőt, mindenki tudja, hogy egy szalagavató bálkirálynője vette el a szüzességét. És az udvarhölgye is ott volt.

JT elképesztő jó fazon, de amikor három lány (Ashanti, Sophia Bush, Arielle Kebbel)  rájön, hogy ideáljuk legalább két másik csajjal csalja őket, bosszút esküsznek. Ennek eszköze: egy negyedik lány. Kicsit felturbózzák, kicsit átalakítják, aztán csalétkül dobják a fenevadnak. Aki szívesen bele is sétál a csapdába, és randizni hívja Kate-et (Brittany Snow).

És elszabadul a pokol. Mert az ördögi csel ugyan működésbe lép, és a gyanútlan Tucker élete legnagyobb megaláztatása felé masírozik, ám színre lép a srác, aki Kate-nek addig hiába udvarolt, megjelenik még néhány bosszúra éhes vagy csókra szomjas haver, végül mindennek a tetejébe, egy magányos anyuka is közbeveti magát.

Mindenki mindenki ellen szövetkezik vagy harcol. Az őrült felfordulást egyedül John Tucker nem érti – valószínűleg nem az eszéért szeretik a lányok.

Rendezte:
Betty Thomas

Forgatókönyv:
Jeff Lowell

Operatőr:
Anthony B. Richmond

Vágó:
Matt Friedman

Zene:
Richard Gibbs

Szereplők:
Jesse Metcalfe, Ashanti, Sophia Bush, Brittany Snow, Arielle Kebbel, Jenny McCarthy, Penn Badgley

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
87 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Landscape Entertainment, Twentieth Century Fox Film Corporation

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek