Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Dobogó kövek

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Magyarországi premier: 2010. október 28.

Egy debreceni fiatalokból álló, öt tagú baráti társaság szíve, lelke és központi figurája Patrik (Martin Csaba) és Félix (Molnár Attila), akik gyerekkori jóbarátok. Félix egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozik mint teszter, Patrik pedig alkalmi munkákból finanszírozva tengeti mindennapjait.

Eddigi békés, bár cseppet sem könnyű életük azonban gyökeres fordulatot vesz, amikor az anyagi problémákkal küzdő Félixet kirúgják az állásából, Patrik pedig egy zsebkendőnyi, dobogókői, értéktelen birtok mellé még hatalmas tartozást is örököl nagyapjától.

A két főhős és a kis társaság többi tagja: a Chip´n´Dale táncos, a hacker és egy segítőkész barátnő összefognak, hogy gyorsan és egyszerűen pénzt kerítsenek. Tervük, hogy Félix volt munkahelyéről meglovasítanak egy nagy értékű szoftvert, azonban egészen másként alakul, mint ahogyan azt kieszelték.

Az eseményekbe ráadásul Ricsi (Pindroch Csaba), Patrik kétes jellemű unokatestvére is jócskán belekavar. Megtudja ugyanis, hogy unokaöccse frissen örökölt dobogókői telkén a régi hun legenda szerint a felbecsülhetetlen értékkel bíró “dobogó kövek” vannak elásva…

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Martin Csaba

Forgatókönyv:
Martin Csaba

Operatőr:
Mayer Zoltán

Vágó:
Martin Csaba

Zene:
Molnár Attila

Szereplők:
Martin Csaba, Molnár Attila, Pindroch Csaba, Czupi Kála, Tánczos Tamás, Ilyés József, Szilágyi István, Harna Péter, Szabó Kimmel Tamás

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
100 perc

Ország:
Magyarország

Hazai moziforgalmazó:
Drastique Kft.

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek