Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Díva

Burlesque

50% / 1 szerkesztő
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2010. november 24.
Magyarországi DVD premier: 2011. április 27.

A The Burlesque Lounge a legjobb napjait már régen maga mögött hagyta. Tess (Cher), a visszavonult táncos és egyben a hely tulajdonosnője azon erőlködik, hogy életben tartsa az öregedő színházat, dacolván az összes pénzügyi és művészeti kihívással. A társulat tagjai között egyre növekednek a személyes problémák, amikor “fenyegetés” érkezik egy gazdag üzletember képében, aki szeretné megvásárolni a helyet Tess-től.

Közben Ali Rose (Christina Aguilera), egy iowa-i kisvárosi lány élete totálisan megváltozni látszik. Tess pincérnőként alkalmazza Ali-t a színházban, aki titokzatos múltja elől menekül, és rögtön szerelembe esik a börleszk művészetével. Újdonsült barátai, a színház személyzete által támogatva a lánynak sikerül (be)teljesítenie álmait, és a színpadra kerül. A dolgok azonban drámai fordulatot vesznek, amikor Ali csodálatos hangja lesz a revü fő attrakciója.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Steven Antin

Forgatókönyv:
Steven Antin

Operatőr:
Bojan Bazelli

Vágó:
Virginia Katz

Zene:
Christophe Beck

Szereplők:
Cher, Christina Aguilera, Kristen Bell, Cam Gigandet, Stanley Tucci, Julianne Hough, Alan Cumming, Eric Dane, Blair Redford, Peter Gallagher

Műfaj:
dráma, zenés

Játékidő:
119 perc

Ország:
USA

Gyártó:
De Line Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Szilvási Krisztián kritikája
2011. március 28.

"A Díva amolyan "nesze kevés, de jól szól”-mozi. Egyértelműen a dalok vizualitására és auditivitására épít, ezzel azonban tévútra, a felejthetően üres musical-ek vágányára kényszeríti önmagát."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek