Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Dirty Sanchez - A film

Dirty Sanchez: The Movie

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2006. szeptember 22. (Nagy-Britannia)
Magyarországi DVD premier: 2007. május 30.

Még maga Belzebub is hallott a Dirty Sanchez halált megvető idiótáiról, s nevéhez illően ördögi tervet eszel ki, hogy megleckéztesse a “kaszkadőrülteket”.

Egy szép nap a négy fenegyerek, Dainton, Joycey, Pancho és Pritchard épp egy olyan mutatvány végrehajtásán ügyködik, amely minden eddigi próbálkozásukra rátesz egy lapáttal. A balhé azonban balul sül el, s a srácok a pokol legmélyebb bugyrában (hol máshol?) találják magukat, ahol a tüzes kégli házigazdája, Lucifer várja őket. S van egy ajánlata.

Ha a fiúk szeretnék még valaha is felülről szagolni az ibolyát, teljesíteniük kell a Hét Fő Bűnt (tudod, abból fejlevágós filmből…), méghozzá a világ hét különböző pontján valamilyen őrült kaszkadőr-akció formájában. Mi sem egyszerűbb! A négyes hátára veszi hát a földgolyóbist, hogy lenyomják a pokoli küldetés hét állomását: a restséget valahol Angliában, a haragot Moszkvában, az irigységet Ko Phi Phi-ben, a bujaságot Bangkokban, a kevélységet Tokióban, a torkosságot San Miguelben, Mexikóban, a fösvénységet pedig a Dominikai Köztársaságban. Siker esetén halhatatlanság és világuralom a jussuk, a bukás pedig örökre elkárhoztatja makulátlannak éppenséggel nem mondható lelküket.

Vajh képesek lesznek-e a srácok megfelelni a feladatnak, vagy az idők végezetéig odalenn rekednek az örök sötétség fogságában?

A film méltó utódja (sőt!) a Magyarországon is debütált Jackass-nek!

Rendezte:
Jim Hickey

Vágó:
James Herbert

Szereplők:
Lee Dainton, Dan Joyce, Michael Pancho Locke, Matthew Pritchard

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
87 perc

Ország:
Nagy-Britannia

Gyártó:
MTV Europe / Vertigo Films

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek