Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Dirty Dancing 2.

Dirty Dancing: Havana Nights

Nem láttuk.
45% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2004. február 27.
Magyarországi premier: 2004. július 8.
Magyarországi DVD premier: 2004. december 17.

Havanna, 1958 novembere. A 18 éves Katey Miller (Romola Garai) lényéből fakadó kíváncsisággal, ámde felületes spanyoltudással veti bele magát új életébe, Kuba buja fővárosába, ahová apját egy hivatali állás szólítja a Chryslerhez. Szülei társas szalontáncra iskolázzák be Katey-t, elvárva tőle, hogy barátkozzon össze és tartson lépést azokkal a bájos amerikai tinédzserekkel, akik Millerék szomszédai az exkluzív Oceana Hotelben. Ám Katey önbizalmát elrejtve kishitűen gyakorol, mivel kinézte magának Javier-t (Diego Luna), a briliáns tánctehetségű pincérfiút.

Elhatározza, hogy megtanulja azokat a puha és látványos mozdulatokat, melyek Javier-nek láthatóan a vérében vannak, ezért Katey ráveszi a fiút, hogy legyen a partnere azon a rangos nemzetközi táncversenyen, amelyet egy nagy helyi nightclubban, a Palace-ban rendeznek. Titokban találkozgatnak egy isten háta mögötti havannai éjszakai bárban, ahol Katey és Javier feltüzelve gyakorolják a mozdulatokat - testüket érzéki harmóniában hangolják össze, miközben egyre fokozódó szenvedély ébred köztük.

Mikor végre elérkezik a verseny napja, Katey és Javier készen állnak, hogy esélyesként foglalják el helyüket a táncparketten - nem tudván róla, hogy a nightclub és Havanna utcái a forradalom szélén állnak.

A Dirty Dancing - Havana Nights (eredeti cím) az 1987-es Piszkos tánc “folytatása”, ahol az érzelmes filmjeiről ismert Emile Ardolino rendezésében avanzsált szupersztárrá Patrick Swayze.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Guy Ferland

Forgatókönyv:
Boaz Yakin és Victoria Arch

Operatőr:
Anthony B. Richmond

Vágó:
Luis Colina, Scott Richter

Zene:
Heitor Pereira

Szereplők:
Diego Luna, Romola Garai, Sela Ward, John Slattery, Jonathan Jackson, January Jones, Mika Boorem, René Lavan, Mya, Patrick Swayze

Műfaj:
romantikus, dráma

Játékidő:
86 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Miramax / Lions Gate Films

Hazai moziforgalmazó:
SPI International

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek