Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Derült égből Polly

Along Came Polly

Nem láttuk.
60% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2004. január 16.
Magyarországi premier: 2004. március 11.
Magyarországi DVD premier: 2004. szeptember 28.

Reuben Feffer (Ben Stiller) remekül él abból, hogy mindig biztosra megy. Egy vezető biztosítási cég kockázatbecslőjeként nemcsak szép karriert épített magának, hanem a magánéletében is tökélyre fejlesztette a veszélyek kiküszöbölésének művészetét. Mottója: aki nem kockáztat, nem is veszít.

Polly Prince (Jennifer Aniston) ellenben a lehető legzűrösebb teremtés, akit csak Reuben útjába sodorhat a sors. Imád játszani a lehetőségekkel, örömet talál a véletlenben, és úgy tartja, mindig akad újabb esély: egy új állás, egy másik lakás egy másik városban, ha az éppen meglévő nem válik be. Nem nagy ügy… majd legközelebb sikerül.

Reubent azonban kicsit megtépi az élet, és miután felesége csúnyán megcsalja, úgy véli, ez egyszer az ő oldalára is állhat a szerencse. Ha randizik Pollyval, talán újra egyenesbe jön az élete - a lány vonzó, eleven és játékos, legfőképpen pedig ismerik egymást még a suliból. De hogy meg tud változni egy ember!

Nos, Polly sem rajongott mindig a fűszeres ételekért és a salsáért, aligha viselt tetoválást és nem is gyűjtött bizarr emlékeket az ex-pasijaitól… mint például az a félig vak menyét, melyet Olaszországból hozott. Reuben sem tervezte meg előre az életét, és nem is érzett kényszert arra, hogy mindig a középúton járjon.

De hiába a fennen hangoztatott elvek, még a középúton is érhetik meglepetések az embert - bele lehet futni fűszeres ételekbe vagy látáskárosultháziállatokba. Az élet kockázatos, hát még a szerelem… Polly oldalán pedig mi mást várhatna az ember?

Rendezte:
John Hamburg

Forgatókönyv:
John Hamburg

Operatőr:
Seamus McGarvey

Vágó:
William Kerr és Nick Moore

Zene:
Theodore Shapiro

Szereplők:
Ben Stiller, Jennifer Aniston, Philip Seymour Hoffman, Hank Azaria, Bryan Brown, Alec Baldwin, Debra Messing

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
90 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Universal, Jersey Films

Hazai moziforgalmazó:
UIP - Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek