Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Defektes derbi

Johnson Family Vacation

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2004. április 7.

A Johnson család összes tagja minden évben egyszer nagy családi összeröffenést tart Missouriban. A korábbi évekhez képest azonban most változott egy kicsit a helyzet. Nate Johnson (Cedric The Entertainer) ugyanis időközben elvált feleségétől, és az ex-asszony most csak a három gyerek kedvéért tart velük. Nate azt reméli, hogy a hosszú út során sikerül újra összemelegednie volt feleségével, a szépséges Dorothy-val (Vanessa L. Williams), akit a korábbi súrlódások ellenére még mindig nagyon szeret.

Ember tervez, a család és a körülmények pedig majdnem végeznek vele! Az út ugyanis minden, csak nem kéjutazás. A tinédzser lányuknak (Solange Knowles) semmi kedve a szülőkkel egy levegőt szívni, középső gyermekük (Bow Wow) - aki rapper szeretne lenni - ugyancsak nem egyszerű eset, és a hétéves Destiny (Gabby Soleil) is képes aput és anyut egy perc alatt az őrületbe kergetni.

De a Los Angelestől St. Louisig tartó utat a családi viták mellett más is színesíti - például egy dühös rendőrjárőr, néhány felettébb bizarr stoppos, az útszéli vendéglők gyomorrontó kajája és egy betonkeverő, amelyik rosszkor volt rossz helyen. Ez a családi vakáció igazi rémálom! Kizárt, hogy ne szeressen újra egymásba az egykori házaspár!

Rendezte:
Christopher Erskin

Forgatókönyv:
Todd R. Jones, Earl Richey Jones

Operatőr:
Shawn Maurer

Vágó:
John Carter

Szereplők:
Cedric The Entertainer, Vanessa L. Williams, Solange Knowles, Shannon Elizabeth, Bow Wow

Műfaj:
vígjáték, családi

Játékidő:
97 perc

Ország:
USA

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek