Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Dan és a szerelem

Dan in Real Life

70% / 1 szerkesztő
30% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2007. október 26.
Magyarországi premier: 2008. szeptember 11.

Dan Burns (Steve Carell) rendkívül népszerű és sikeres gyereknevelési tanácsadó egy újságnál. Szakértőként teheti ezt, hiszen ő maga is szülő: felesége halála után egyedül neveli három tündéri lányukat, akikkel egyre több a probléma - de gond egy szál se, Dan mindig tudja, mi a legjobb megoldás. Vagy nem?

Egy szép nap aztán felkerekedik a család, hogy meglátogassák Dan Rhode Islanden élő öccsét, a bátyóval folyton versengő Mitch-et (Dane Cook), és egy vidám hetet töltsenek együtt. A helyi könyvesboltban Dan megismerkedik a csinos és energikus Marie-val (Juliette Binoche), és rögtön megkedveli a nőt. Nem sokkal később megtudja, hogy az, aki minden gondolatát leköti, nem más mint…Mitch új barátnője. Dan előtt most igen kemény feladat áll: úgy kell átvészelnie az előtte álló hetet Mitch-csel, Marie-vel és a három, egyik percről a másikra felnövő lányával, hogy közben ne veszítse el a józan eszét…

A regényíróként (Gilbert Grape) és forgatókönyvíróként (Világtérkép, Egy fiúról) már nevet szerzett Peter Hedges a 2003-as Hálaadás után másodjára is rendezésre adta a fejét. Ezúttal egy igazi negyven éves szűzzel veszi célba rekeszizmainkat és egyúttal könnyzacskóinkat.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: nickysantoro

Rendezte:
Peter Hedges

Forgatókönyv:
Pierce Gardner, Peter Hedges

Operatőr:
Lawrence Sher

Vágó:
Sarah Flack

Zene:
Sondre Lerche

Szereplők:
Steve Carell, Juliette Binoche, Dane Cook, Alison Pill

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Ország:
USA

Gyártó:
Focus Features, Touchstone Pictures

Hazai moziforgalmazó:
Touchstone Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek