Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Csúcsformában 3.

Rush Hour 3

Nem láttuk.
40% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2007. augusztus 10.
Magyarországi premier: 2007. szeptember 20.
Magyarországi DVD premier: 1999. november 30.

A Távol-Kelet legjobb (Jackie Chan) és a kincses nyugat legnagyobb dumájú rendőre (Chris Tucker) újra kénytelen összefogni. Az egyik gyors, a másik lassú; az egyik ravasz, a másik bamba; az egyik határozott, a másik nem tudja eldönteni, érdemes-e határozottnak lennie.

Mindenben különböznek, és csak azért nem utálják egymást jobban, mert mindketten nagyon félnek a másiktól. Ez teszi őket olyan eredményessé: ha ők akcióba lendülnek, biztos az eredmény – a totális káosz.
A nagy meglepetéssikert arató 1998-as első rész és a világviszonylatban 347 milliót kaszáló 2001-es folytatás után elérkezett a Csúcsformában-saga harmadik, és valószínűleg utolsó része.

Rendezte:
Brett Ratner

Forgatókönyv:
Jeff Nathanson

Operatőr:
J. Michael Muro

Zene:
Lalo Schifrin

Szereplők:
Jackie Chan, Chris Tucker, Max von Sydow, Hiroyuki Sanada, Yvan Attal, Tzi Ma, Youki Kudoh, Roman Polanski

Műfaj:
akció, vígjáték

Játékidő:
87 perc

Ország:
USA

Gyártó:
New Line

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Farkas Ádám kritikája
2007. szeptember 25.

"Sajnos elég elcseszettre sikerült a villámkezű nyomozó és nagydumás társának harmadik, és valószínűleg utolsó kalandja. Félreértés ne essék: nem a műfaj állatorvosi lováról van itt szó, aki látványosan rossz filmet keres kárörvendés céljából, itt valószínűleg nem találja meg a számításait. De egy nagy finálétól nagy finálét is várna az ember: tűzijátékot, parádét, soha nem látott megoldásokat vagy legalább egy csavart a sztoriban, szóval valami olyat, amire elismerően csettinthetnének azok a nézők is, akiknek kimaradtak az előző részek. Ez az unott rutin viszont csak annyit üzen nekünk: a nyugdíj előtt még kiosztunk pár sallert és elsütünk egy pár disznóviccet, az utolsó pedig majd oltsa el a villanyt!"
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek