Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Csontdaráló

The Longest Yard

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2005. május 27.
Magyarországi premier: 2005. július 28.
Magyarországi DVD premier: 2005. november 23.

Paul “Wrecking” Crewe (Adam Sandler) a maga idejében nagy tiszteletnek örvendő amerikai futball védőjátékos volt, de ahogy az lenni szokott, mára feledésbe merült egykori (szuper)sztársága. Amikor egy alkohollal átitatott közlekedési baleset börtönbe juttatja, Paul megtudja, hogy igazából a fondorlatos börtönigazgató, Warden Hazen (James Cromwell) különleges kérésére került a texasi fegyintézetbe, aki teljességgel tisztában van az ő sportképességeivel.

A börtönben Pault megbízzák, verbuváljon egy ütőképes csapatot az elítéltekből, hogy az így összeállított alakulat egy hatalmas futballmeccs keretei között mérje össze erejét a szadista őrökkel.

A Caretaker (Chris Rock) névre hallgató rabtárs segítségével, és egy régi legenda, Nate Scarborough (Burt Reynolds) edzői iránymutatásaival a háta mögött Crewe és szedett-vedett csapata felkészül, hogy némi esély ígéretével vágjon neki a gyilkos összecsapásnak. Az igazgató és az őrök azonban nem tudják, milyen lavinát indítottak el, mikor megbízták Pault a csapatalakítással, és hogy valójában a fegyencek milyen erejével lesznek kénytelenek szembekerülni.

Peter Segal (Az 50 első randi) újra Adam Sandlerrel készített vígjátékot, ezúttal azonban nem a romantikának, hanem a kemény, férfias… bohóckodásnak szentelve teret.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: rocco, gaben és siz

Rendezte:
Peter Segal

Forgatókönyv:
Albert S. Ruddy

Operatőr:
Dean Semler

Vágó:
Jeff Gourson

Zene:
Teddy Castellucci

Szereplők:
Adam Sandler, Chris Rock, Burt Reynolds, Michael Irvin, Nelly, William Fichtner, James Cromwell, Cloris Leachman, Rob Schneider, Courtney Cox

Műfaj:
vígjáték, sport

Játékidő:
109 perc

Ország:
USA

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek