Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Csak tudnám, hogy csinálja

I Don't Know How She Does It

60% / 1 szerkesztő
40% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2011. szeptember 16.
Magyarországi premier: 2011. szeptember 29.

Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) napközben egy bostoni székhelyű pénzügykezelő vállalatnál dolgozik, a munkaidőn túl pedig odaadó anya két imádott gyermekkel és boldog felesége a szabadúszó építész Richard-nak (Greg Kinnear). Habár megvan az egyensúly a két ellentétes világ között, és Kate emellett képes a kihívásokra is reagálni, sokat köszönhet legjobb barátnője, Allison (Christina Hendricks) támogatásának, aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik ezen a téren.

Azonban létezik egy másik véglet is, Kate asszisztense, Momo (Olivia Munn), aki irtózik úgy a gyerekektől, mint a szigorú munkaerkölcstől, és intő példaként lebeg az asszony előtt. Azonban éppen akkor, amikor a cég egy másik fiókot szándékozik nyitni, amely miatt Kate-nek utazgatnia kell az országban, új üzleti partnere, Jack (Pierce Brosnan) pedig flörtölgetni kezd vele, a férj, Richard visszautasíthatatlan állásajánlatot kap. Bár úgy néz ki, Kate és Richard képtelenek újabb, komoly felelősséggel járó terhet a nyakukba venni, a modern élet igényeinek biztosítása érdekében mégis megteszik, amely óriási próbatétel elé állítja őket: hogyan tudják együtt tartani közös életüket anélkül, hogy elvesznének benne?

Douglas McGrath filmje Allison Pearson kritikai elismeréseket is besöprő bestsellere alapján készült, ahol egy karrierista anya próbál kétségbeesetten bűvészkedni a házasság, a gyereknevelés és a stresszközpontú munka Bermuda-háromszögében.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Douglas McGrath

Forgatókönyv:
Allison Pearson regényéből Aline Brosh McKenna

Operatőr:
Stuart Dryburgh

Vágó:
Camilla Toniolo

Zene:
Rachel Portman

Szereplők:
Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Olivia Munn, Seth Meyers, Kelsey Grammer, Christina Hendricks, Emma Rayne Lyle

Műfaj:
vígjáték

Ország:
USA

Gyártó:
The Weinstein Company

Hazai moziforgalmazó:
Big Bang Media

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek