Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Csak a testeden át

Over Her Dead Body

70% / 1 szerkesztő
70% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2008. február 1.
Magyarországi premier: 2008. május 1.

Rögtön a film elején meggyilkolják a főhős gyönyörű menyasszonyát, ráadásul éppen az esküvő napján. Henry, a vőlegény (Paul Rudd) szinte képtelen feldolgozni a történteket, ezért húga, Chloe (Lindsay Slone) tanácsára kénytelen szakemberhez fordulni.

Arra azonban ő sem számít, hogy a pszichológusa egy gyönyörű nő, Ashley (Lake Bell) lesz, aki nem a tudomány, hanem a szerelem segítségével hoz gyógyírt bánatára, mivel szinte rögtön egymásba zúgnak. Ezen a ponton akár azt is mondhatnánk, hogy „és boldogan éltek, amíg meg nem haltak”, de sajnos ahogy az életben, úgy a filmen sem egyszerű a vágyott boldogság elérése, ugyanis Henry elhunyt menyasszonyának is megvan erről a véleménye.

És ez hogyan lehetséges? Kate (Eva Longoria Parker) szelleme úgy érzi, hogy mennyei kötelessége kísérteni Ashleyt és szétválasztani az ifjú szerelmeseket, hiszen még a túlvilágról nézve is nehéz elviselni, ha az ember szerelme új párra talál. Küldetéstudata veszélyes: ha ez lesz az utolsó dolog, amit csinálhat a Földön, akkor is el akarja érni a célját.

Rendezte:
Jeff Lowell

Forgatókönyv:
Jeff Lowell

Operatőr:
John Bailey

Vágó:
Matt Friedman

Zene:
David Kitay

Szereplők:
Eva Longoria Parker, Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs, Lindsay Slone, Stephen Root

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
95 perc

Ország:
USA

Hazai moziforgalmazó:
Fórum Hungary

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek