Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Crank 2 - Magasfeszültség

Crank: High Voltage

Nem láttuk.
52% / 6 olvasó
Amerikai premier: 2009. április 17.
Magyarországi premier: 2009. július 2.

Pontosan ott vehetjük fel a vonalat, ahol az első rész abbamaradt: Chev (Jason Statham) túléli az óriási zuhanást Los Angeles utcáira, de rögtön elrabolja őt egy kínai gengszter. Három hónappal később magához tér, és szomorúan fedezi fel, hogy a szinte elpusztíthatatlan szívét eltávolították, és egy elemmel működő új szívet kapott a helyére, amelynek rendszeresen elektromos lökésekre van szüksége ahhoz, hogy igazán működőképes legyen.

Miután kiszabadul elrablói fogságából, Chev menekülőre fogja a dolgot. Nyomában a karizmatikus mexikói bandavezérrel, El Huronnal (Clifton Collins Jr.), és a kínai triádokkal, akiket az állítólag száz éves és rendkívül veszélyes Poon Dong (David Carradine) vezet. Újra be kell térnie Miles dokihoz (Dwight Yoakam) egy kis orvosi segítségért, és Kaylo barátjának ikertestvére (Efren Ramirez) is segíti őt a menekülésben. Újra felveszi a kapcsolatot barátnőjével (Amy Smart), akinek ezúttal már nincsenek kétségei afelől, mivel is keresi kenyerét a férfi. Chev elhatározza, hogy minden áron visszaszerzi az igazi szívét, és véres bosszút áll azokon, akik ezt tették vele.

Rendezte:
Mark Neveldine és Brian Taylor

Forgatókönyv:
Mark Neveldine és Brian Taylor

Operatőr:
Brandon Trost

Vágó:
Marc Jakubowicz

Zene:
Mike Patton

Szereplők:
Jason Statham, Amy Smart, Dwight Yoakam, Clifton Collins Jr., Bai Ling, David Carradine

Műfaj:
akció

Játékidő:
96 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Lionsgate, Lakeshore Entertainment, Radical Media

Hazai moziforgalmazó:
Fórum Hungary

Kritikánk a filmről

Felhasználó Olórin kritikája
2009. július 14.

"Akárcsak elődje, igazi posztmodern akciófilm, ami röhejes túlzásait, végletekig fokozott szituációit és agyament ötleteit a totális és szándékos komolytalanság zászlaja alatt erénnyé kovácsolja, és az egészet egy szinte (?) szemfájdítóan túlpörgetett, mindenféle elszállt vizuális ötletet válogatás nélkül vászonra kenő videóklipes antiesztétikába csomagolja."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek