Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

City Island

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2009. február 6., Európai Filmpiac
Amerikai premier: 2010. március 19.

Ismerkedjünk meg a Rizzo famíliával, amelyre nagyon ráférne, hogy tagjai képesek legyenek szembenézni magukkal, és elmondani a másiknak a takargatott igazságot. Az apa, Vince (Andy Garcia) a legnagyobb bűnöző, annak ellenére, hogy tulajdonképpen börtönőrként dolgozik.

Lánya, Vivian (Dominik García-Lorido) sztriptíztáncosként keresi a betevőt, holott a főiskolán lenne a helye, míg az ifjú Vinnie (Ezra Miller) olyan titkos szex-fétisben vesz részt, amely 24 órás webkamerát és a 150 kilós szomszédot foglalja magába.

Vince felesége, Joyce (Julianna Margulies) a család rockkere. Amikor a szabadult fegyenc, Tony (Steven Strait) belecsöppen a Rizzo család életébe, Joyce gyanakodni kezd, hogy a jóképű, fiatal Tony talán mégsem az, akinek Vince beállítja…

Az 1991-ben a legjobb rövidfilmért Oscar-díjra jelölt Raymond De Felitta filmje vicces, magható és okos családi mese arról, a múlt titkai és hazugságai hogyan lepleződnek le a jelenben, és hogy talán nem is szégyellnivaló, hogy senki sem tökéletes, legkevésbé pedig nem a szeretteink előtt.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Raymond De Felitta

Forgatókönyv:
Raymond De Felitta

Operatőr:
Vanja Cernjul

Vágó:
David Leonard

Zene:
Jan A.P. Kaczmarek

Szereplők:
Andy Garcia, Julianna Margulies, Steven Strait, Dominik García-Lorido, Ezra Miller, Emily Mortimer, Alan Arkin, Jee Young Han, Sharon Angela

Műfaj:
dráma, vígjáték

Játékidő:
100 perc

Ország:
USA

Gyártó:
CineSon Entertainment, Medici Entertainment

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek