Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Chucky ivadéka

Seed of Chucky

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2004. november 12.

A gyilkos baba visszatért! Az új Chucky-film már az ötödik a sorban, amely a Gyerekjáték címmel futott horror-komédia következő, az előző résszel szorosan összefüggő darabját jelenti. A rendezői székbe ezúttal az a Don Mancini került, aki 1988-ban megalkotta Chucky figuráját, és mind az öt forgatókönyvet jegyzi.

A filmben új szereplőként tűnik fel Glen (Billy Boyd hangján), a minden gyilkolászó-hajlammal megkent Chucky (Brad Dourif hangján) és menyasszonya, Tiffany (Jennifer Tilly hangján) árva gyermeke.

A film elején Glen, megismervén szülei halálos hőstettének városi legendáját, Hollywood felé igyekszik, hogy vérszomjas őseit visszahoz(h)assa a halálból. A család összetartása azonban közel sem tökéletes, ahogy Chucky és Tiffany Hollywoodban újra “mókázni” kezd, hogy véres gyilkosságok és csonkítások maradjanak utánuk.

Chucky ugyanis képtelen elfogadni, hogy egyetlen fia nem akaródzik megtenni első gyilkolászó lépéseit, Tiffany pedig azt nem akarja elhinni, hogy a filmben kedvenc színésznője, Jennifer Tilly játssza a főszerepet, aki hamarosan tudtán kívül többféle módon is háziasszonya lesz a “törekvő” kis babacsaládnak.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Don Mancini

Forgatókönyv:
Don Mancini

Operatőr:
Vernon Layton

Zene:
Pino Donaggio

Szereplők:
Jennifer Tilly, Brad Dourif (hang), Billy Boyd (hang), Hannah Spearritt, Redman, John Waters

Műfaj:
horror, vígjáték

Játékidő:
87 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Rogue Pictures, David Kirschner Productions

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek