Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Charlie angyalai - Teljes gázzal

Charlie's Angels: Full Throttle

70% / 1 szerkesztő
47% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2003. június 27.
Magyarországi premier: 2003. július 10.
Magyarországi DVD premier: 2003. november 11.

A világ legveszélyesebb fegyvere: biztos, mint a halál, bármikor bevethető, a Föld bármely pontján egyformán hatékony. Mellesleg csinos is. Három lány a Charles Townsend Detektívügynökség alkalmazásában. Ha arctalan főnökük hívja őket, ők nyomban harcra készek, és nem kímélik sem magukat, sem mást. 

Az angyaloknak ezúttal egy eltűnt adatbázist kell megtalálniuk. A tanúvédelmi programban résztvevők listáját ugyanis ellopták, és a rajta szereplők közül öten már áldozatául is estek a titokzatos bűnözőnek.

A nyomok a lányok egy régi ellenfeléhez a „Cingárhoz” (Crispin Glover) vezetnek, de úgy tűnik, hogy egy bukott angyalnak (Demi Moore) is köze lehet a vakmerő és kegyetlen gyilkosságokhoz. Charlie angyalai azonban szerencsére legalább olyan vakmerőek, mint ellenfelük.

Az első rész összes angyala (Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu) visszatér a ‘70-es évek tv-filmsorozatából akciómozivá lett széria második részében.

Rendezte:
McG

Forgatókönyv:
John August és Simon Kinberg

Operatőr:
Russell Carpenter

Vágó:
Wayne Wahrman

Zene:
Pink és Ed Shearmur

Szereplők:
Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu, Robert Patrick, Luke Wilson, Bernie Mac, Matt LeBlanc, Justin Theroux, Crispin Glover, Demi Moore, Rodrigo Santoro

Műfaj:
akció, vígjáték

Játékidő:
106 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Columbia Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó Szilvási Krisztián kritikája
2004. január 4.

"A kulcsszó: felturbózott. Felturbózott látvány, felturbózott angyalok, felturbózott zene - csak a történet az, amire már nem jutott a tupírból. De kit érdekel? Úgysem ezt keressük ebben a szélsőségesen emancipált akció-vígjátékban."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek