Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Charlie angyalai

Charlie's Angels

Nem láttuk.
60% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2000. november 3.
Magyarországi premier: 2000. november 23.
Magyarországi DVD premier: 2001. június 19.

A hetvenes évek legnézettebb tévésorozatának sztárjai visszatérnek: Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) és Alex (Lucy Liu) a három gyönyörű lány neve, akik John Bosley-val (Bill Murray) dolgoznak együtt. Mindenki csak Charlie angyalaiként ismeri őket.

De ki is az a Charlie valójában? Ő az agy, aki a háttérből irányítja a különleges nyomozóiroda tevékenységét. Eric Knox (Sam Rockwell), egy szoftverfejlesztő cég tulajdonosa kéri a segítségüket. Legújabb, titkosan kifejlesztett programjukat ellopták a cégtől.

Az első számú gyanúsított Corwin (Tim Curry), a rivális cég főnöke. Az angyalok első akciójára kemény válasz érkezik. Bázisukat lerombolják, Charlie életét megfenyegetik. Az ügy bonyolultnak ígérkezik, a megbízó sem szent. Hogyan lehet védekezni egy fantom ellen, akinek a keze mindenhová elér?

Az 1976-81 között futó klasszikus tévésorozat mozifilmes verzióját a videoklipjeiről elhíresült McG rendezte. A 92 millió dollárból készített film szép sikert aratott: Amerikában 125 millát kaszírozott. A folytatás nem is volt kérdéses…

Rendezte:
McG

Forgatókönyv:
Ryan Rowe, Ed Solomon, John August

Operatőr:
Russell Carpenter, Michael St.

Vágó:
Wayne Wahrman, Peter Teschner

Zene:
Ed Shearmur

Szereplők:
Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray, Sam Rockwell, Kelly Lynch, Tim Curry, Crispin Glover, Luke Wilson, John Forsythe, Matt LeBlanc, Tom Green, LL Cool J

Műfaj:
akció, vígjáték

Játékidő:
98 perc

Ország:
USA

Kritikánk a filmről

Felhasználó Hubay József kritikája
2004. február 6.

"Az angyalok újjászülettek a régiek meg elvonultak nyugdíjba és pironkodva sóhajtoznak irigyen: bezzeg az ő idejükben még..."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek