Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Brooklyn mélyén

Brooklyn's Finest

Nem láttuk.
57% / 3 olvasó
Ősbemutató: 2009. január 16., Sundance Filmfesztivál
Amerikai premier: 2010. március 5.
Magyarországi premier: 2010. április 22.
Magyarországi DVD premier: 2010. szeptember 9.

Eddie Dugan-t (Richard Gere), a kiégett veterán rendőrt csupán egyetlen hét választja el jól megérdemelt nyugdíjazásától, attól, hogy visszavonuljon connecticuti halászkunyhójába. A rendőrség kábítószeres ügyosztályán dolgozó tiszt, Sal Procida (Ethan Hawke) rádöbben, hogy nincs esélye jobb életet biztosítani sokat szenvedett felesége és hét gyermeke számára. Clarence Butler-nek (Don Cheadle) pedig, aki túl hosszú ideje dolgozik már beépített ügynökként, kezd a lojalitása kollégái helyett a börtönben raboskodó Caz (Wesley Snipes), Brooklyn egyik leghírhedtebb kábítószer-kereskedője felé fordulni. A magánéletbeli és a munkájukra nehezedő nyomás miatt mindhármuknak azzal kell szembesülniük, hogy napi feladataik és a becsületük a világ legnehezebb dolgává változott.

Amikor a New York-i Rendőrkapitányság célul tűzi ki maga elé egy közismert kábítószer terjesztő hálózat felgöngyölítését, a három rendőrtiszt a brooklyni alvilág, erőszak és korrupció mindent elsöprő árjában találja magát. 7 nap alatt Eddie, Sal és Tango élete végzetesen megváltozik, ahogyan maga alá temeti őket a bűn világa, melynek során minden összeomlani látszik.

Antoine Fuqua (Orvlövész, Kiképzés) filmje a világ egyik legveszélyesebb alvilági életét, a New York-i szervezett bűnözés világát jeleníti meg, ahol a rossz elleni felesküdött szolgálat teljesen hiábavaló szélmalomharcnak tűnik.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Antoine Fuqua

Forgatókönyv:
Michael C. Martin

Operatőr:
Patrick Murguia

Vágó:
Barbara Tulliver

Zene:
Marcelo Zarvos

Szereplők:
Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke, Wesley Snipes, Vincent D'Onofrio, Brian F. O'Byrne, Will Patton, Ellen Barkin

Műfaj:
akció, thriller

Játékidő:
140 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Brooklyn's Finest Productions, Overture Films, Millennium Films

Hazai moziforgalmazó:
Palace Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek