Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Bővér szálló

Sorority Boys

Nem láttuk.
43% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2002. március 22.
Magyarországi premier: 2002. július 4.

Mértéktelen bulizás, nőzés, ivás és egyéb kellemetességek: egy fiúkollégium lakói szemében az efféle kicsapongások nem számítanak bűnnek. Dave, Doofer és Adam csak akkor repül a koleszből, amikor meggyanúsítják őket, hogy megdézsmálták a közös - későbbi murikra tartogatott - kasszát. A három jó barátnak se pénze, se szállása. Se kedve, hogy hazaköltözzön, vagy akár egy kicsit is eltávolodjon a mindig új kalanddal kecsegtető diákélettől.

Aki keres, az talál: a három ifjú kalandor hamar rálel a megoldásra, és vele a tökéletes szállásra. Az egyetlen bibi csak az, hogy az új szoba a harcos feminista, férfigyűlölő leányszálláson található, és hogy bejussanak, nővé kell változniuk. Legalább is külsőleg. Jöhetnek a parókák, szoknyák, tűsarkú topánok és selyembugyik. Ősi ellenségeik hamar barátnőjükül fogadják a kissé túl gyakran borotválkozó lányokat, ők pedig igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből. Amíg a helyzet ki nem hozza őket… a sodrukból.

Wallace Wolodarsky a Simpson-család írójaként vált ismertté, rendezőként a Bővér szálló a 2. nagyjátékfilmje. Az idétlen film mindössze 10,1 millió dollárt hozott Amerikában, ám mivel mindössze 12 millióból forgatták, így nem nevezhető nagy bukásnak.

Rendezte:
Wallace Wolodarsky

Forgatókönyv:
Joe Jarvis és Greg Coolidge

Operatőr:
Michael D. O'Shea

Szereplők:
Michael Rosenbaum, Barry Watson, Harland Williams, Heather Matarazzo, Melissa Sagemiller, Brad Beyer, Peter Scolari, Stephen Furst

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
93 perc

Gyártó:
Touchstone Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek