Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Boszorkányvadászat

Season of the Witch

Nem láttuk.
30% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2011. január 7.
Magyarországi premier: 2011. január 27.
Magyarországi DVD premier: 2011. június 29.

A 14. században a keresztes hős Behman (Nicolas Cage) és legjobb barátja, Felson (Ron Perlman) évtizedekig tartó háborúskodás után térnek haza, ahol azt kell tapasztalniuk, hogy a világuk közben teljesen elpusztult a fekete pestis következtében. A gyülekezeti vének tanácsának meggyőződése, hogy egy boszorkánysággal vádolt lány (Claire Foy) tehető felelőssé a pusztulásért, ezért azt a parancsot adják a két hazatérőnek, hogy vigyék el a különleges lányt egy távoli monostorba, ahol az ottani papok majd elvégeznek rajta egy ősi rituálét, hogy megszabadítsák a földet a rajta keresztül ható átoktól.

Egy pap, egy gyászoló lovag, egy kegyvesztett vándor és egy makacs fiatal fiú, akinek minden álma, hogy lovaggá váljon, csatlakoznak a két hőshöz egy szívszaggató, veszélyekkel telített utazáson, amely egyaránt teszi próbára erejüket és bátorságukat. Megérkezvén az apátságba, s felfedvén a lány sötét titkát, egy rémisztően hatalmas erő elleni csatában találják magukat, amelyben kétségessé válik a lánynak tett ígéret szerinti tisztességes bánásmód. A kis csapat pedig kénytelen szembenézni azzal az érthetetlenül hatalmas és pusztító erővel, amely véglegesen meghatározhatja a világ sorsát.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Dominic Sena

Forgatókönyv:
Bragi F. Schut

Vágó:
Bob Ducsay, Mark Helfrich, Dan Zimmerman

Zene:
Atli Örvarsson

Szereplők:
Nicolas Cage, Ron Perlman, Stephen Campbell Moore, Robert Sheehan, Claire Foy, Ulrich Thomsen, Stephen Graham, Christopher Lee

Műfaj:
fantasy, akció

Játékidő:
98 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Atlas Entertainment, Relativity Media

Hazai moziforgalmazó:
ProVideo

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek