Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Bizsergés

Crush

Nem láttuk.
20% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2002. május 3.
Magyarországi premier: 2002. szeptember 5.

Hetente egyszer találkozik három nő. A program mindig azonos: sok gint isznak, sok édességet esznek, sokat dohányoznak és a szexuális életükről beszélgetnek. Pontosabban arról, hogy miért nincs, ha van, miért ilyen ócska, és ha már az ócska is jó volna, akkor miért nincs mégse. Ám e kedélyes beszélgetések váratlan véget érnek: Kate (Andie MacDowell) ugyanis egy temetésen szemezni kezd a helyi templom orgonistájával, egy alig nagykorú sráccal, és a gyászoló gyülekezet még bőven ontja a könnyeit, amikor ők már a közeli temetőben, egy sírkő mögött sokkal vidámabb dolgokkal foglalkoznak.

De ha az életben minden olyan könnyen menne, mint az első szeretkezés, akkor nem készülnének vígjátékok. Mert egy kis angol faluban meglehetősen nehéz titokban tartani, hogy az iskola igazgatónője elcsábította egy volt tanítványát. Ha pedig az ifjú szerelmesek úgy döntenek, hogy kapcsolatukat vállalják a világ előtt, az még több lehetetlen helyzethez, botrányhoz és váratlan fordulathoz vezet.

A “Bizsergés” velejéig angol vígjáték: angol színhelyeken játszódik, igazi angol humor teszi feledhetetlenné, és annyi más mellett Andie MacDowell is a “Négy esküvő egy temetés” hangulatát idézi.

Rendezte:
John McKay

Forgatókönyv:
John McKay

Operatőr:
Henry Braham

Vágó:
Anne Sopel

Zene:
Kevin Sargent

Szereplők:
Andie MacDowell, Imelda Staunton, Anna Chancellor, Kenny Doughty, Bill Paterson, Caroline Holdaway, Josh Cole, Christian Burgess

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Gyártó:
Pipedream Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek