Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Bérgyilkosék

Killers

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2010. június 4.
Magyarországi premier: 2010. november 18.

Spencer Aimes (Ashton Kutcher) majdnem átlagos fiatalember. Csupán abban különbözik sablontársaitól, hogy ő álcázott titkosügynök, egy a kormány által bérelt szuper-orrgyilkos, aki rendesen hozzá van szokva az egzotikus európai helyeken történő élethez, a mutatós sportautókhoz és a még mutatósabb nőkhöz.

Ám amikor találkozik Jen Kornfeldt-tel (Katherine Heigl), egy gyönyörű, életvidám számítógép-technikussal, aki éppen egy szörnyű válásból lábadozik kifelé, Spencer vele egyben rátalál az igaz szerelemre… és boldogan élnek a nemzetközi cselszövések hálójának közepette.

3 évvel később Spencer és Jen még mindig lubickolnak kirakat-tökéletes házasságuk habjai között, pontosan addig a reggelig, amíg Spencer elérkezik harmincadik születésnapjáig. Mert ekkor mindkettejüknek konstatálniuk kell, hogy a férfi egy többmillió dolláros ügy célpontjává vált. És ami még rosszabb, a bérgyilkosok már évek óta követik a boldog párt, azaz bárki lehet a merénylő: a barátok, a szomszédok vagy a sarki zöldséges éppúgy, mint a mogorva csoszogó öregember az utca túloldalán.

Így hát Spencer-nek és Jen-nek menekülniük kell az életükért, melynek során a külvárosi paradicsomuk egy gyilkos macska-egér játékká válik. Közösen kell kideríteniük, ki akar Spencer életére törni, és legfőképpen miért, s miközben a férfi próbálja megmenteni életükön túl a házasságukat is, a szomszédok előtt úgy kell manőverezniük, mintha minden a legnagyobb rendben menne…

Robert Luketic (A csúf igazság) akció-vígjátéka a jól bejáratott és megbízható fordulatok mentén építkezik.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Robert Luketic

Forgatókönyv:
Bob DeRosa és Ted Griffin

Operatőr:
Russell Carpenter

Vágó:
Mary Jo Markey

Szereplők:
Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck, Catherine O'Hara, Rob Riggle, Martin Mull, Casey Wilson, Letoya Luckett, Katheryn Winnick, Sharan Masfield

Műfaj:
akció, vígjáték

Játékidő:
93 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Lionsgate

Hazai moziforgalmazó:
Palace Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek