Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Bele a semmibe

Gone

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2006. október 15. (Cork International Film Festiva
Magyarországi DVD premier: 2007. június 13.

Alex (Shaun Evans) egy távoli városban élő barátnőjéhez, Sophie-hoz indul, de az út során néhány kellemetlen meglepetés éri. Lekési például az utolsó távolsági buszt, így ugyancsak hálás, amikor egy szimpatikus amerikai utazó, Taylor (Scott Mechlowicz) felajánlja a segítségét. Kettesben indulnak tovább, és az éjszakát is együtt mulatják át.

Reggel Alex másnaposan ébred, és megdöbbenve látja, hogy új útitársa kompromittáló fotókat készített róla és egy lányról az ágyban. Taylor azonban meggyőzi Alexet arról, hogy csak tréfált, és már meg is semmisítette a fotókat.

Együtt utaznak tovább, és amikor Sophie (Amelia Warner), valamint a lány barátnője, Ingrid is csatlakozik hozzájuk, immár négyesben indulnak tovább felfedezni az ausztrál vidék szépségeit.

Ám az út során új barátjuk, Taylor viselkedése egyre furcsább lesz: megkörnyékezi Sophie-t, előkerül zsebéből az ominózus fénykép - amelyet korábban állítólag megsemmisített -, de igazán akkor válik félelmetessé a helyzet, amikor Ingrid váratlanul és megmagyarázhatatlanul eltűnik…

Az elsőfilmes Ringan Ledwidge thrillerét Amerikában - Magyarországhoz hasonlóan - csak dvd-n mutatták be; a moziforgalmazás kimaradt.

Rendezte:
Ringan Ledwidge

Forgatókönyv:
Andrew Upton, James Watkins

Operatőr:
Ben Seresin

Vágó:
Chris Dickens

Zene:
David Bridie

Szereplők:
Scott Mechlowicz, Amelia Warner, Shaun Evans, Victoria Thaine, Zoe Tuckwell-Smith

Műfaj:
thriller

Játékidő:
85 perc

Ország:
USA / Nagy-Britannia / Ausztrália

Gyártó:
AFFC / Studio Canal / WT2 Productions / Working Title Films

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek