Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Befejezetlen élet

An Unfinished Life

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2005. szeptember 9.
Magyarországi premier: 2006. március 16.

Einar Gilkyson (Robert Redford) a hajdan sikeres farmer birtokának java részét elvesztette súlyos alkoholproblémái miatt. Einar jelenleg a megmaradt birtokaival foglalkozik, barátja Mitch (Morgan Freeman) az egykori tehenész segítségével, aki mind a mai napig nem tudott felépülni egy korábbi medvetámadás okozta sérüléseiből.

Einar fia, Griffin autóbalesetben vesztette életét, amiért apja soha nem tudott megbocsátani fia feleségének, Jean-nek (Jennifer Lopez) aki az autót vezette, és unokájával sem találkozott mindaddig, amíg édesanyjával tizenegy év múltán meg nem jelennek Einar ajtajában.
Érkezésük oka: Jean-nek viszonya volt egy erőszakos férfival, Gary-vel (Damian Lewis), aki elől Einar farmján keres oltalmat maga és lánya számára.

Jean apósa vonakodva befogadja unokáját és édesanyját, amíg Jean megpróbál munkát keresni, hogy újrakezdhesse életét. De a baj duplán utoléri őket, mert Gary Jean nyomára bukkan és azt akarja, hogy a nő fizessen meg azért, amiért elhagyta őt, miközben a medve, aki korábban megtámadta Mitch-et, új préda után kutatva újra megjelenik a hegyekből…

Rendezte:
Lasse Hallström

Forgatókönyv:
Mark Spragg novellája alapján: Virginia Spragg

Operatőr:
Oliver Stapleton

Vágó:
Andrew Mondshein

Zene:
Deborah Lurie

Szereplők:
Robert Redford, Jennifer Lopez, Morgan Freeman, Josh Lucas, Damian Lewis, Camryn Manheim, Becca Gardner

Műfaj:
dráma

Játékidő:
107 perc

Ország:
USA

Hazai moziforgalmazó:
Mokép

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek