Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Banditák

Bandits

Nem láttuk.
40% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2001. október 12.
Magyarországi premier: 2002. március 21.
Magyarországi DVD premier: 2002. október 3.

Joe Blake (Bruce Willis) és Terry Collins (Billy Bob Thornton) bankrablók, akik remélik, utolsó akcióik segítségével sikerül annyi pénzt szerezniük, hogy megvalósíthassák “álmukat”, miszerint visszavonulnak a szakmából. A jóképű, ellenállhatatlan Joe és hipochonder partnere, Terry a vidék leghíresebb bűnözői, az “Altató banditák”, akiktől Oregontól Kaliforniáig rettegnek a bankárok, viszont a lakosság imádja őket.

A trükkjük a következő: túszul ejtenek egy bankárt és a családját, megvacsoráznak velük, a házukban töltik az éjszakát, majd reggel a bankárral együtt mennek dolgozni, és kirabolják a bankot, mielőtt az alkalmazottak megérkeznének.

Balszerencsés módon ez a módszer nem igazán működik azután, hogy Kate Wheeler (Cate Blanchett), az átlagos háziasszony, aki unja a hétköznapi életet, el nem üti Terryt az autójával. Kate csatlakozik az országjáró banditákhoz, s neki is sikerül ellopnia valamit: a két fickó szívét. Joe és Terry is beleszeretnek az asszonyba, míg Kate imádja mindkettőjüket. A két férfi távol áll az ideális partnertől, de együtt tökéletes férfit alkotnak…

A 80 millió dollárból készült krimi-vígjáték jókora buktaként marad emlékezetes Amerikában, hiába volt tele a stáblista húzónevekkel: Willis, Thornton, Blanchett (és a rendező Barry Levinson is ugyancsak első osztályú dirigens).

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: ismeretlen és siz

Rendezte:
Barry Levinson

Forgatókönyv:
Harley Peyton

Operatőr:
Dante Spinotti

Vágó:
Stu Linder

Zene:
Christopher Young

Szereplők:
Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett, Troy Garity, January Jones, Brian F. O'Byrne

Műfaj:
vígjáték, krimi

Játékidő:
122 perc

Ország:
USA

Gyártó:
MGM

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek