Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Balls of Fury

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2007. augusztus 29.

Létezik Kínában egy titkos társaság, ahol a verseny brutális, a tétek pedig hatalmasak. Ez a titkos pingpongtornák illegális, minden szabályt áthágó, teljesen őrült világa.

A korábbi profi pingpongzsenit, a mára hajléktalanná váló Randy Daytonát (Dan Fogler) akkor rántja magával ez az őrület, mikor Rodriguez ügynök (George Lopez) az FBI-tól felkéri őt egy titkos küldetés teljesítésére. Randy elhatározza, hogy összeszedi magát, megnyeri a versenyt, és közben előcsalogatja apja gyilkosát, legfőbb ellenfelét, Feng-et (Christopher Walken) is; hogy nemes bosszút álljon rajta.

Ebben a fergetegesnek és botrányosnak ígérkező komédiában a Reno 911 c. kábeltévés vígjátéksorozaton edződött alkotók a Kidobós és a Taplógáz által kikövezett útra lépnek; ráadásul a sportvígjáték amúgy sem unalmas műfaját Hollywood legcoolabb arcával, Christopher Walkennel teszik még izgalmasabbá.

Rendezte:
Ben Garant

Forgatókönyv:
Ben Garant, Thomas Lennon

Operatőr:
Thomas E. Ackerman

Vágó:
John Refoua

Szereplők:
Dan Fogler, Christopher Walken, George Lopez, Maggie Q, Thomas Lennon, Aisha Tyler, James Hong, Kerri Kenney, David Koechner, Jason Scott Lee

Műfaj:
vígjáték, akció

Ország:
USA

Gyártó:
Rogue Pictures

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek