Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Bad Boys II. - Már megint a rosszfiúk

Bad Boys 2

50% / 1 szerkesztő
70% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2003. július 18.
Magyarországi premier: 2003. október 9.
Magyarországi DVD premier: 2004. március 2.

A rosszfiúk, Mike Lowrey és Marcus Burnett (Will Smith és Martin Lawrence) Miami legjobb rendőrei. Ők a legjobbak, ha veszélyes helyzetet kell megoldani, és ők a legrosszabbak, ha csendben, feltűnés nélkül kell végrehajtani a parancsot. Mert körülöttük garantáltan magasra csapnak a lángok; autóroncsok, botrány és felfordulás veszi körül őket, amerre járnak.

Most éppen azt próbálják felderíteni, hogy milyen úton jut az extasy a városukba. De mert sosem állnak meg félúton, eljutnak addig az emberig is, aki egyedül magának akarja Miami kábítószer-alvilágát. Amikor kirobban a maffiaháború, a szembenálló felek között csak két dühös feka zsaru áll. Nem mintha ráérnének ezzel törődni: sokkal fontosabbnak tűnik számukra, hogy Marcus húgát, Syd-et (Gabrielle Union) épp a társa, Mike próbálta meg elcsábítani. Jelenleg ez látszik a városban elkövetett legnagyobb bűnténynek.

Michael Bay (rendező) és Jerry Bruckheimer (producer) nagyköltségvetésű akciómozija az 1995-ös Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? folytatása.

Rendezte:
Michael Bay

Forgatókönyv:
Marianne Wibberley

Operatőr:
Amir M. Mokri

Vágó:
Roger Barton

Zene:
50 Cent, Mary J. Blige, Justin Timberlake, Jay-Z, Dr. Dre, Beyoncé Knowles, Lenny Kravitz, Trevor Rabin

Szereplők:
Martin Lawrence, Will Smith, Peter Stormare, Joe Pantoliano, Henry Rollins, Jordi Mollá, Gabrielle Union, Theresa Randle, Michael Shannon, Jon Seda

Műfaj:
akció, vígjáték

Játékidő:
147 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Columbia Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek