Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Azt beszélik

Rumor Has It...

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2005. december 25.
Magyarországi premier: 2006. február 9.
Magyarországi DVD premier: 2006. június 13.

A bizonytalanságnál nincs izgalmasabb. Sarah (Jennifer Aniston) talán ezért izgatott mindig. Végre igent mondott barátjának (Mark Ruffalo), de egyelőre nincs meggyőződve róla, hogy a házasság a megoldás minden kérdésére; újságíró szeretne lenni, de jelenleg csak a New York Times gyászjelentéseit írhatja.

És mindennek a tetejébe, muszáj részt vennie a nővére (Mena Suvari) esküvőjén - ez pedig legalább egy hétvégét jelent teniszmániás családja körében. Ám a vendégség másképp alakul, mint tervezte. Megismerkedik egy milliomos sármőrrel (Kevin Costner), és bár eleinte úgy néz ki, szerelem lesz a dologból, valami még rosszabb sül ki belőle.

A férfi néhány megjegyzése alapján Sarah nyomozni kezd, és elképesztő családi titkokra derít fényt: az ő nagymamája volt a Diploma előtt című klasszikus vígjátékot ihlető történet hősnője! A filmben egy kéjsóvár asszony az ifjú Dustin Hoffmant csábította el: akkor pedig az eredeti Mrs. Robinson az ő felmenője…És akkor sem a nagyi (Shirley MacLaine), sem a többi rokona nem az, akinek hitte őket… vagyis ő maga is egészen más.

Rendezte:
Rob Reiner

Forgatókönyv:
Ted Griffin

Operatőr:
Peter Deming

Vágó:
Robert Leighton

Zene:
Marc Shaiman

Szereplők:
Jennifer Aniston, Kevin Costner, Shirley MacLaine, Mark Ruffalo, Christopher McDonald, Mena Suvari, Mike Vogel

Műfaj:
vígjáték, romantikus

Játékidő:
96 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek