Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Az egyetlen

The One

60% / 1 szerkesztő
20% / 1 olvasó
Ősbemutató: 2001. november 2. - USA
Amerikai premier: 2001. november 2.
Magyarországi premier: 2002. január 31.

A párhuzamos univerzumokban hasonmásaink élnek. Tudja és elfogadja ezt az intergalaktikus rendőrség minden alkalmazottja, kivéve az egykori ügynököt, Gabriel Yulaw-t (Jet Li). Yulaw 123 univerzumot jár körbe, hogy utolérje és elpusztítsa alteregóit, s így ő lehessen az Egyetlen.

Egy-egy hasonmás likvidálásával - összegyűjtve azok energiáit - megsokszorozza erejét, és emberfeletti képességekre tesz szert. Senki sem tudja, mire képes egy ilyen lény. Azt sem látja előre senki, hogyan borulna fel az alternatív világok kényes egyensúlya, ha Yulaw törekvése sikerrel jár.

A másik Gabriel Yulaw (ugyancsak Jet Li), vagyis Gabe lesz az utolsó hasonmás, aki Yulaw-nak és ördögi tervének útjába állhat. Gabe csodálatos férj és a Los Angeles-i rendőrség köztiszteletben álló munkatársa.

Azonban addigi élete darabokra hullik, amikor Yulaw, nyomában az intergalaktikus rendőrséggel, berobban az ő univerzumába. De az önvédelem, a számára megmaradt utolsó lehetőség, nem egyszerűen a másik világból jövő gonosz ikertestvér megölését jelenti. Gabe nem tudja, hogy Yulaw halálával ő válik Az egyetlenné, akit az intergalaktikus rendőrség ugyanúgy üldözni fog.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: ismeretlen és siz

Rendezte:
James Wong

Forgatókönyv:
Glen Morgan és James Wong

Operatőr:
Robert McLachlan

Vágó:
James Coblentz

Zene:
Trevor Rabin

Szereplők:
Jet Li, Carla Gugino, Delroy Lindo, Jason Statham, James Morrison, Dylan Bruno, Archie Kao, Richard Steinmetz, Steve Rankin, Tucker Smallwood, Harriet Sansom Harris

Műfaj:
akció, sci-fi

Játékidő:
87 perc

Ország:
amerikai

Gyártó:
Columbia Pictures és Revolution Studios

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek