Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Az 50 első randi

50 First Dates

Nem láttuk.
50% / 3 olvasó
Amerikai premier: 2004. február 13.
Magyarországi premier: 2004. április 29.
Magyarországi DVD premier: 2004. szeptember 21.

Hawaii-on szép az élet. Henry Roth (Adam Sandler) csak olyasmivel foglalkozik, amit szeret. Nap közben delfineket, fókákat és pingvineket ápol a helyi akváriumban, munka után pedig magányos turistanők fejét csavarja el. Csupán két szigorú szabályhoz ragaszkodik: soha ne sértsd meg a rozmárt és: helyi nővel ne kezdj, mert a nyakadon marad. De egyik reggel egy gyorsbüfében meglát egy bájos szőke lányt (Drew Barrymore), aki játékházakat épít a palacsintájából és ő feladja az elveit. A rozmár jó hangulatára továbbra is ügyel, de udvarolni kezd Lucynek, pedig az idevalósi. És meg is bánja.

Lucyvel ugyanis nem könnyű. Egy évvel ezelőtt autóbalesetet szenvedett, és bármi is történjen vele azóta: egy nap alatt elfelejti. A fejében még mindig tavaly október van, amikor apja születésnapját mentek ünnepelni, és a kocsi elé lépett egy figyelmetlen tehén. Henry azonban nem adja könnyen: minden reggel újra nekiveselkedik, hogy szóba elegyedjen a lánnyal, délre megkedveljék egymást, délután elcsattanjon az első csók, jöhessen az este és aztán a reggel, amikor minden kezdődik előröl.

Rendezte:
Peter Segal

Forgatókönyv:
George Wing

Operatőr:
Jack N. Green

Vágó:
Jeff Gourson

Zene:
Teddy Castellucci

Szereplők:
Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider, Sean Astin, Dan Aykroyd, Amy Hill, Allen Covert

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
99 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Columbia Pictures

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó tufee kritikája
2004. április 29.

"Kellemes, romantikus vígjáték a rövidtávú memória elvesztéséről. Kellemes, romantikus vígjáték a rövidtávú memória elvesztéséről... vagy ezt már mondtam?"
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek