Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Az 1000 halott háza

House of 1000 Corpses

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2003. április 11.

4 fiatal (2 fiú és 2 lány) 1977. Halloween-jén hazafelé tart, mikor megállnak tankolni egy isten háta mögötti helyen. Betérnek egy különös “rémboltba”, ahol egy bohócnak maszkírozott fickó felülteti őket privát szellemvasútjára. Ennek hatására az egyik srác tudakozódni kezd egy legenda, Dr. Sátán - az elmebeteg agysebész - sírja után.

A Bohóc megadja nekik az útbaigazítást, a 4 fiatal pedig elindul a szakadó esőben. Útközben felvesznek egy stoppos lányt, aki közli velük, hogy a keresett hely pont a háza mellett található. Már majdnem megérkeznek, mikor az autó defektet kap (valójában a stoppos lány bátyja lőtte ki a kerekét), s pótkerék nem lévén nincs más választásuk, a stoppos lány házába mennek, ahol megismerkednek a Halloweenra készülő egész családdal.

A sok furcsaság aztán egyre jobban megrémiszti őket (a torzszülött, összeégett férfi, a rámenős anya, a bolond nagypapa), s mihelyt a kocsi új abroncsot kap a báty által, el is hagyják a stoppos lány házát. Azaz csak elhagynák, mert a “család” felfedi valódi kilétét, s hőseink olyan borzalmak közé cseppennek, amire még legmerészebb rémálmaikban sem gondoltak volna - egy elmebeteg, szadista, tömeggyilkos, mészáros család karjai közé.

Figyelem! A House of 1000 Corpses Amerikában a legerősebb korhatári besorolást kapta a film szadista, erőszakos, véres képsorai, szexualitása és mocskos nyelvezete miatt! Megtekintése csakis erős idegzetűeknek ajánlott!

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: siz

Rendezte:
Rob Zombie

Forgatókönyv:
Rob Zombie

Operatőr:
Alex Poppas, Tom Richmond

Vágó:
Kathryn Himoff, Robert K. Lambert, Sean K. Lambert

Zene:
Rob Zombie, Scott Humphrey, Slim Whitman

Szereplők:
Sid Haig, Bill Moseley, Sheri Moon, Karen Black, Chris Hardwick, Erin Daniels, Jennifer Jostyn, Rainn Wilson, Tom Towles

Műfaj:
horror

Játékidő:
88 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Lions Gate Films

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Kritikánk a filmről

Felhasználó siz kritikája
2004. január 2.

"Rob Zombie-t eleddig zenészként ismerte az, aki ismerte (én pl. még úgy sem), de régi álma volt, hogy filmet rendezzen. Megtette, közszemlére téve lelki beállítottságát. Hát mit mondjak? Nem szeretnék Zombie ellensége lenni. De még csak a barátja sem..."
bővebben

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek