Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Austin Powers 3. - Aranyszerszám

Austin Powers in Goldmember

Nem láttuk.
65% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2002. július 26.
Magyarországi premier: 2002. augusztus 29.

Három év telt el azóta, hogy őfelsége elsőszámú titkosügynöke hidegre nem tette ősi ellenségét, az állandóan világhatalomra törő Dr. Genyát. De miután Dr. Genya és az ő - majdnem - tökéletes mása, Kicsi Én megszökik a szigorúan őrzött börtönből, Austinnak ismét vissza kell térnie, hogy a rosszfiú nyomába eredhessen…

A különös és rejtélyes Goldmemberrel szövetkezve Dr. Genya kiterveli, hogy megint visszamegy a múltba, de ezúttal nem hősünk monyójáért, hanem annak hőn szeretett édesapjáért, Nigelért. Az idősebb Powers-t abban az időben Anglia legnevesebb kémeként tartották számon.

Genyát üldözve az idősíkokon, Austin megáll 1975-ben, ahol csatlakozik hozzá régi szerelme, Foxxy Cleopatra, egy igen csinos nyomozó hölgy. Ketten együtt vágnak neki, hogy megakadályozzák Genya és Goldmember ördögi tervét.

A vígjáték-trilógia harmadik részében epizódszereplőként olyan hírességek is felbukkannak, mint például Gwyneth Paltrow, Britney Spears, Danny DeVito, Kevin Spacey, Quincy Jones, Fred Savage vagy az Osbourne-család.

Rendezte:
Jay Roach

Forgatókönyv:
Mike Myers és Michael McCullers

Operatőr:
Peter Deming

Vágó:
Greg Hayden és Jon Poll

Zene:
George S. Clinton és Quincy Jones

Szereplők:
Mike Myers, Michael Caine, Beyonce Knowles, Heather Graham, Seth Green, Robert Wagner, Rob Lowe, Verne Troyer, Michael York, Will Ferrell

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
94 perc

Ország:
USA

Gyártó:
New Line Cinema

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek