Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Arthur, a legjobb parti

Arthur

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Amerikai premier: 2011. április 8.

A jóképű aranyifjú, ám felelőtlen Arthur Bach (Russell Brand) mindig is két dologra támaszkodott: határtalan szerencséjére és egész életét végigkísérő dadájára, Hobson-ra (Helen Mirren), aki sikeresen tartotta távol tőle a bajt (avagy éppen fordítva).

Most azonban Arthur kénytelen farkasszemet nézni eddigi legnagyobb kihívásával: választania kell egy rendezett házasság, amely biztosítja számára a fényűző életmódot, valamint a nő, Naomi (Greta Gerwig) és a vele járó bizonytalan jövő között. Utóbbi az egyetlen dolog, melyet pénzért nem lehet megvásárolni, ellenben ő élete legnagyobb szerelme, amely viszont felbecsülhetetlen értékkel bír.

A Naomi utáni vágy, illetve Hobson hajmeresztő segítségei közepette Arthur élete “legdrágább” veszélyével áll szemközt, hogy végre a saját bőrén tapasztalja és tanulja meg, mit is jelent embernek, sőt mi több: férfinak lenni.

Az eddig tévéfilmeket és -sorozatokat rendező Jason Winer mozija az 1981-es, óriási sikerű Arthur című vígjáték feldolgozása, ahol Dudley Moore és Liza Minnelli nyújtottak felejthetetlen bolondozást.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: Szilvási Krisztián

Rendezte:
Jason Winer

Forgatókönyv:
Steve Gordon ötletéből Peter Baynham

Operatőr:
Uta Briesewitz

Vágó:
Brent White

Zene:
Theodore Shapiro

Szereplők:
Russell Brand, Jennifer Garner, Helen Mirren, Greta Gerwig, Nick Nolte, Luis Guzmán, Geraldine James, Leslie Hendrix

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
110 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros. Pictures, Langley Park Productions

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek