Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Apósok akcióban

The In-Laws

Nem láttuk.
40% / 1 olvasó
Amerikai premier: 2003. május 23.
Magyarországi premier: 2003. december 25.

Mit szeret egy ortopéd orvos? A jól ápolt lábakat, a nyugodt, előre kiszámítható mindennapokat és a könnyű vacsorákat. Dr. Jerome Peyser (Albert Brooks) ezen kívül még azt is szeretné, hogy egy szem lánya igazi álomesküvőn mondhassa ki a boldogító igent választottjának. Akivel nincs is baj - csak az apjával. Mert a jövendő apóstárs (Michael Douglas) kissé zűrös figura. Számára egy átlagos nap reggeli pisztolypárbajból, délelőtti repülőgép-eltérítésből, ebéd után könnyű, pihentető autós üldözésből és este egy nemzetközi fegyvercsempész-banda leleplezéséből áll. Ő ugyanis - bár megpróbálja letagadni - a CIA legtitkosabb ügynöke. És sajnos, a munkája állandóan összekeveredik a magánéletével. Így aztán, míg az örömszülők gyermekeik lakodalmát készítik elő, kénytelenek részt venni néhány kalandban. Az egyikük élvezi, a másik pedig szeretne sírva fakadni. Mert amióta ez az ügynök megjelent az életében, ejtőernyővel kellett leugrania egy felhőkarcolóról, fel kellett falnia egy óriáskígyót, és most a fegyvercsempész-maffia főhadiszállásán kiderül, hogy a banda feje elvárja vendégeitől, hogy kis piros tangában vegyenek vele egy csiklandós fürdőt.

Az 1979-es azonos című “The In-Laws” modern feldolgozásában senki nem nyújtott értékelhetőt -  legalábbis a tengerentúli kritika szerint. Bár a jó és rossz egyensúly igencsak instabil mértékben áll egymással, ezért akik majd arra vetemednek, hogy beülnek rá, valószínűleg jól fognak szórakozni.

Rendezte:
Andrew Fleming

Forgatókönyv:
Nat Mauldin és Ed Solomon

Operatőr:
Alexander Gruszynski

Vágó:
Mia Goldman, Andrew Nisker, Heather Persons

Zene:
Lalo Schifrin

Szereplők:
Michael Douglas, Albert Brooks, Ryan Reynolds, Lindsay Sloane, Candice Bergen, Robin Tunney, Maria Ricossa, David Suchet

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
95 perc

Ország:
USA

Gyártó:
Warner Bros.

Hazai moziforgalmazó:
InterCom

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek