Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Anyám a lányokat szereti

A mi madre le gustan las mujeres

Nem láttuk.
Nincs értékelés.
Ősbemutató: 2002. január 11. - Spanyolország
Amerikai premier: 2004. május 21.
Magyarországi premier: 2004. december 2.

Elvira (Leonor Watling) huszonéves, bizonytalan és gyönyörű. Két nővérével anyjuk, Sofía (Rosa María Sardà) szülinapi buliján fut össze. Sofia híres zongorista, és jó pár éve elvált a lányok apjától. Ám most a bulin nagy hírrel rukkol elő: újból szerelmes lett. Úgy tűnik, a lányok jól fogadják a hírt, noha anyjuk figyelmezteti őket, hogy új szerelme kissé fiatalabb nála, Csehországban született, szintén zongorista… és van itt még valami: szintén nő.

A három nővér megpróbál modern, felvilágosult, toleráns nőhöz illően reagálni, ahogy illik, de valójában padlót fognak ettől a fordulattól. A neurotikus Elvira különösen kikészül. Anyja választása mély válságba taszítja szexuális identitását, és a bajt tetézendő, Elvira, akinek mindig is katasztrofális kapcsolatai voltak, éppen most találkozik azzal a férfival, aki az élete szereleme lehet.

A három lány hamar feladja a jó szándékot, és őrült kalandba keverednek, hogy elválasszák a cseh lányt, Eliskát (Eliska Sirová) az anyjuktól. Ez a kaland pedig úgy ér véget, ahogy a legkevésbé sem képzelték.

Ezt a tartalmat mi írtuk, így ebben a formában és magyarul csak nálunk olvashatod!

Szerző: rocco

Rendezte:
Daniela Fejerman és Inés París

Forgatókönyv:
Daniela Fejerman

Operatőr:
David Omedes

Zene:
Juan Bardem

Szereplők:
Leonor Watling, Rosa María Sarda, María Pujalte, Silvia Abascal, Eliska Sirová, Chisco Amado, Xabier Elorriaga, Álex Angulo, Aitor Mazo, Sergio Otegui, Fernando Colomo

Műfaj:
vígjáték

Játékidő:
96 perc

Ország:
Spanyolország

Gyártó:
Fernando Colomo Producciones Cinematográficas S.L., Ensueno

Hazai moziforgalmazó:
UIP - Duna Film

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek