Hamarosan a mozikban!
Filmadatlap

Anyád lehetnék

I Could Never Be Your Woman

60% / 1 szerkesztő
40% / 2 olvasó
Amerikai premier: 2007. november 9.
Magyarországi premier: 2007. december 6.

Rosie (Michelle Pfeiffer) 40 éves egyedülálló anya Los Angelesben. Az élete nem egészen úgy alakult, ahogy tervezte. A tévéműsor (You Go Girl), amelynek a producere, komoly bajba kerül; a szexista főnöke meg akarjam szüntetni, Rosie asszistense pedig folyton szabotál.

Odahaza sem mennek sokkal jobban a dolgok. A volt férjnek gyereke lesz egy fiatalabb nőtől, miközben a Rosie-val közös lányuk, Izzie (Saoirse Ronan) a serdülőkorba lép, és a Barbie babák után egy Dylan nevű iskolatárs köti le minden figyelmét.

Egy szép napon a tehetséges ifjú színész, Adam Perl (Paul Rudd) tűnik fel a szereplőválogatáson – és Rosienak nagyon bejön. A srác megkörnyékezi a csinos producernőt, aki azonban kizártnak tart egy kapcsolatot ilyen korkülönbséggel.

Hiába tiltakozik Rosie, az ostrom sikeres, sőt még Izzie is megkedveli a fiút. Lehet, hogy szerencsés fordulatot vesz Rosie élete? Ha az asszisztensén múlik, akkor semmiképp sem. Jeannie főnöke magánéletét is élvezettel teszi tönkre. Sikerrel játszik rá Rosie félelmeire, hogy barátja hamarosan fiatalabb nőre cseréli, és csak karrierje érdekében használja ki, aki ezért inkább szakít a sráccal. Adamnek azonban más elképzelései vannak…

Rendezte:
Amy Heckerling

Forgatókönyv:
Amy Heckerling

Operatőr:
Brian Tudano

Vágó:
Kate Coggins

Zene:
Mike Hedges

Szereplők:
Michelle Pfeiffer, Paul Rudd, Sarah Alexander, Jon Lovitz, Henry Winkler, Fred Willard, Tracey Ullman

Műfaj:
romantikus, vígjáték

Játékidő:
97 perc

Ország:
USA

Hazai moziforgalmazó:
Best Hollywood

Legfrissebb filmadatlapjaink
Heti mozipremierek